Adrian a încetat cunoașterea cu Inimioara!

 

Concurentul nu s-a brodit deloc cu fata care a revenit în emisiune pentru el, fiind cu gândul în altă direcție.

 

Adrian a detonat bomba și a anunțat că nu mai vrea să continue cunoașterea cu Inimioara, cea care a revenit în competiție pentru el. A fost o lovitură cruntă pentru fată, care a izbucnit în plâns, reproșâdu-i acestuia că nu a anunțat-o în prealabil. Între cei doi a existat o lipsă de compatibilitate evidentă, fata neînțelegând în niciun moment trăirile celui pe care îl vedea jumătatea ei.

 

De altfel, Adrian a căutat în mai multe momente empatia Inimioarei, însă aceasta nu a venit niciodată. Nici măcar atunci când concurentul i-a povestit toate greutățile prin care trec părinții lui acasă, după ce mama sa a decis să plece iarăși la muncă în străinătate, iar tatăl său, ce avea nevoie de îngrijiri a rămas singur, Inimioara nu i-a furnizat un feed-back pozitiv și s-a pus pe plâns. Devenind astfel din cea care trebuia să dea alinare, cea care urma să primească.

 

Toate reacțiile fetei au fost în disonanță cu dorințele lui Adrian care, în weekend, a pus astfel punct cunoașterii cu Inimioara. Decizia băiatului a primit o serie de interpretări din partea mamelor din casa Mireasa. Acestea au avut o explicație, considerând că tânărul nu o place deloc pe Inimioara, ci pe o altă fată din casă. Fapt care pare să aibă un sâmbure de adevăr, având în vedere că Adrian era mai degrabă interesat să clarifice lucrurile cu Ina.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest