Adrian a primit o scrisoare de dragoste de la Inimioara! „Te aștept cu drag în casa Mireasa!”

 

Adrian a rămas profund mișcat de scrisoarea primită de la Inimioara și o cere înapoi în casa Mireasa. Fosta concurentă ar intra și mâine, din nou în concurs.

 

Inimioara a rămas profund marcată de evoluția lui Adrian în casa Mireasa. Și-a luat inima în dinți și i-a trimis acestuia o scrisoare de dragoste. Concurentul a rămas la rândul său plăcut surprins și își dorește să o cunoască mai bine. Tânărul este extrem de emoționat, mai ales că nu a primit niciodată o astfel de scrisoare.

 

Adrian s-a confesat Giovanei și lui Sese: „Credeți că ea e de acord cu stilul meu de viață, că mănând o dată pe zi. Eu aș dori o astfel de fată, care să mă accepte așa cum sunt, iar eu să o accept cum e, și să ne iubim, pentru că o femeie nu trebuie înțeleasă, ea trebuie iubită. Faptul că folosește inimioare arată că e copilăroasă și iubitoare. Să primește o asemenea scrisoare de la o fată e tot ce îți dorești de la viață. Pentru mine, știi? Eu prima dată când văd o persoană îi citesc ochii și după mă uit la aspectul fizic. Care nu contează deloc pentru mine, că acela expiră. Și am văzut în ochii ei iubirea și dorința. Și simt că este o persoană foarte dedicată familiei, ca și mine”.

 

Apoi, Inimioara a intrat prin video-call. „Bună, Inimioara. Am primit de la tine scrisoarea și pozele. Și răspunsul meu este Da, vreau să te cunosc. După discuțiile avute cu Giovana și Sese am ajuns la concluzia că vreau să te cunosc. Te aștept cu mare drag. Pentru acest gest am simțit nevoia să o chem în emisiuni, pentru că am impresia că pot să construiesc ceva frumos alături de ea”, a spus Adrian, care pare să o fi uitat deja pe Ina.

 

Inimioana a spus: „Și eu am simțit ceva încă de când ai intrat în casă. Mi-a plăcut de tine. Te-a prins un cadru, când ai intrat în cameră și m-au trecut fiori. Mi s-a părut că la mine se uită. Aseară, când am văzut mesajul de la Antena Play, a fost ca un semn de la Dumnezeu, mai ales că am fost la biserică, la Denii. Și mâne dacă se poate m-aș întoarce în casa Mireasa”.

 

Simona Gherghe a lăsat să se înțeleagă că Inimioara poate reveni în casa Mireasa, după o perioadă de carantină, date fiind regulamentele medicale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest