Adrian, acuzat că e interesat de situația financiară a Elenei: „Are casă la munte, la mare!”

 

Cunoașterea dintre Adrian și Elena nu este privită cu ochi buni de toată lumea din casa Mireasa.

 

Adrian a luat decizia radicală de a întrerupe cunoașterea cu Inimioară. Bunica Elena consideră că băiatul s-a reorientat spre Elena din motive financiare: „O să regrete ce a făcut cu Inimioară. Viață e un bumerang, tot ce faci ți se întoarce! Tu știi din ce familie se trage ea. E fată de fost primar. Are casă la Eforie. O vrea pe Elena pentru că părinții ei i-au asigurat o viață bună. Are casă la munte, la mare".

 

Concurentul a simțit nevoia să se justifice: „Cu Elena am simțit o atracție, am văzut că vorbeam aceiași limbă. Mă simt bine cu ea, nu consideră că situația financiară ne ține împreună. Pentru că aici, în casă, nu avem acele bunuri și ne simțit foarte bine împreună. Sunt atras foarte mult de Elena, avem multe lucruri în comun. Cred că încep să mă îndrăgostesc”.

 

Adrian nu mai contenește cu declarațiile pentru Elena: „Mă simt binecuvântat că pot să stau aici lângă ține, că pot să îți ascult glasul. Ai un mod special de a fi delicată. Ești prea rafinată, ești ceva ce nu am mai văzut. Mă atragi enorm de mult”. De partea cealaltă, concurenta rămâne în expectativă, fără a se aventura în declarații pompoase în fața celui care-I face curte.

 

Pe cei din casă i-a stârnit faptul că Elena s-a declarat vegetarian, chiar dacă a mâncat carne. Larisa a comentat dialogul dintre cei doi: „Cică e vegetariană. Ce vegetarian mănâncă pui? Eu, dacă aș încerca două zile, n-aș zice că-s vegetariană! Încearcă și ea să se facă interesantă, îți dai seama!". Elena a căutat o justificare: Eram deja de aproape un an vegetariană. Fetele comentează pentru că sunt foarte atente la mine, au multă grijă. Au sesizat că eu am mai mâncat și carne. Am fost și vegană. Pentru mine primele trei săptămâni din casă am făcut o pauză”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest