Adrian dă târcoale celei de-a treia fete din casa Mireasa: „E ceva unic, n-am mai trăit până acum”

 

După Ina și Inimioara, a venit și rândul Elenei să primească declarații de iubire din partea lui Adrian. Cum a reacționat concurenta.

 

După proaspătul final al cunoașterii cu Inimioara, Adrian s-a reorientat rapid și încearcă să-și îndrepte atenția spre Elena. Practic, tânărul, chiar dacă susține că se îndrăgostește foarte greu, este la cea de-a treia încercare de a-și face o parteneră în casa Mireasa, după cele eșuate cu Ina și Inimioara, ultima revenind în competiție pentru el.  

 

Adrian și-a început astfel declarațiile de amor: „Șeful meu mi-a spus o vorbă: să mă gândesc la rezultatul final. Iar rezultatul final e să mă îndrăgostesc. Ai născut ceva în sufletul meu ce îmi doream să am. Mă îndrăgostesc foarte greu, dar în momentul în care-o fac nu mai văd nimic în calea mea. Mă simt încărcat cu tot ce e bun când mă duc cu gândul la tine, mă înțelegi? E ceva unic, care n-am mai trăit până acum. Ai făcut ceva să-mi deblochezi fericirea. Îmi trezești tot felul de sentimente în momentul în care te privesc, dar cel mai mult e acela de fericire”.

 

Elena a părut și ea dornică de interacțiune cu tânărul: „Uite că e o persoană care gândește ca mine, dar a trebuit să trecem prin diferite relații. Am văzut că suntem pe aceiași lungime de undă”.

 

La Capricii, Adrian părea în al nouălea cer: „Ne înțelegem pe toate planurile. Eu simt că totul e diferit, pentru că fluxul pe care mi-l transmite îmi dă o energie inepuizabilă. E o persoană foarte inteligentă și foarte plăcută”.

 

De partea cealaltă, Elena era mai degrabă rezervată: „În cazul cunoașterii mele cu Aron, el și-a declarat sentimente față de mine. În schimb, Adrian nu și-a declarat sentimente față de Inimioara. Eu nu mi-am încheiat procesul meu emoțional, nu pot să mă pronunț în privința lui Adrian. Eu am nevoie de timp”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest