Adrian și Larisa au ieșit la date! Dovezi de gelozie ale Inei: „V-ați sărutat pe gură, nu cred?”

 

Ina a realizat că simte ceva pentru Adrian, după ce acesta a ieșit la o întâlnire cu Larisa.

 

Refuzat de Ina, care chiar l-a votat pentru eliminare, Adrian a scos-o pe Larisa la o întâlnire în… bucătărie! Cei doi concurenți au învățat, cu ajutorul unui chef, să prepare o rețetă care are la baza pește. Odată preparatul terminat farfuriile trebuiau să fie atractive, așa că cei doi s-au întrecut în idei.

 

Larisa a venit din pură prietenie la date-ul cu Adrian și i-a dezvăluit acestuia că Ina este un pic geloasă: „Ști că eu am venit așa, să mai iau aer. Într-un sens de prietenie. Că te-am văzut aseară mai apropiat de Ina. Iar ea a părut așa mai geloasă. Chiar dacă mi-ai spus că mă scoți la date, sunt sigură că ai alege-o pe ea. Sincer nu am vrut să ies cu Dani, că nu–mi transmite nimic. Iar tu ai nevoie de vibe-ul ăla”.

 

Adrian a explicat de ce a ales-o pe Larisa, apoi a dat de înțeles că va juca la două capete: „De când am intrat în casă, tot timpul ești cu zâmbetul pe buze. Voi încerca să fac pași în cunoașterea mea cu Ina. Dacă nu ar încerca să meargă cu Ina aș încerca să cunosc și pe Anda”.

 

La revenirea în casa Mireasa, într-o discuție tete-a-tete, Ina a chestionat-o pe Larisa cum a mers întâlnirea. Aceasta i-a transmis că s-a sărutat cu Adrian: „Am fost la o școală de bucătărie, unde un chef ne-a arătat cum să facem un pește. Combinația a fost mortală. După am mâncat și la sfârșit ne-am pupat, pe gură. N-ai văzut că eu am venit cu rujul șters. A ieșit chestia aia din noi. Am avut acea conexiune de care aveam nevoie în casa Mireasa. El e sufletist, bun”.

 

Chiar dacă a lăsat impresia că e deranjată, Ina a spus: „Nu mă supăr, că suntem doar prieteni. N-am fost geloasă, suntem doar prieteni”. Apoi, într-o discuție cu Adrian, Ina a negat iarăși gelozia. Adrian: „Larisa, mi-a zis și de tine. Așa a fost cum mi-a zis ea. Cică ai fost geloasă!” Ina a spus: „Nu e adevărat. Nu am spus că sunt geloasă”. Numai că, cu o zi înainte de date, ea le spunea mai multor fete din casă: „Sunt maxim de geloasă, merge la date cu Adrian”.

 

La Capricii, Ina a spus: „Mă simt ciudat. E ciudat că vorbești între fete, iar băiatul poate să vadă discuția. Cred că se vede că mă simt bine cu Adrian, păi ne cunoaștem. Suntem într-o cunoaștere, așa zic”.

 

Larisa a spus că singura ei intenție a fost de a da o mână de ajutor cuplului: „Eu am vrut să-l ajut pe Adrian. Ea și-a dat seama când am avut date-ul cu Adrian că-I place de el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest