Adrian și Perneș și-au aruncat vorbe grele: „M-am îndrăgostit de Elena, maxim de tot”

 

Un nou conflict a izbucnit în casa băieților, de această dată între Adrian și Perneș. Motivul a fost unul mărunt, dar cuvintele aruncate au fost grele.

 

Ca de obicei, Adrian nu vrea să se supună regulilor casei. Refuzul acestui de a-și pune hainele în dulap l-a supărat pe Perneș. Logodnicul Sabrinei a luat atitudine, în sensul că i-a luat valiza de haine a lui Adrian din baie și a mutat-o la etaj, unde este patul acestuia.

 

Adrian a fugit la Elena și s-a plâns: Mi-a luat bagajele și mi le-a urcat sus în cameră. Să mi le chitesc, să mi le pun în pat. În condițiile în care în baie sunt geamantane desfăcute, cu tot felul de haine pe-acolo. Doar pe-ale mele le-a văzut. A văzut că am tăcut și m-a luat de prost”. Elena a analizat situația: „Se pare că face cu tine ce nu are curaj să facă cu Sabrina!”

 

După ce a văzut conversația dintre Elena și Adrian, Perneș i-a dat acestuia replica: ”Sunt dezamăgit de tine. De astăzi cu mine nu mai vorbești! Mie îmi zici mulțumesc că mi-ai dus hainele sus și mergi la Elena și-i spui că ți-am pus mâna pe haine fără să îți cer voie, Și, d-astea”.

 

O replică la adresa Elenei l-a stârnit pe Adrian: „Las-o în pace pe Elena!” A fost momentul care l-a aprins pe Perneș: „M-am îndrăgostit de Elena, maxim de tot. Ca să respect o femeie, am nevoie să fiu respectat și eu la rândul meu. În momentul în care tu ne tratezi așa… începând de la lavarieră. Ce calcul ai făcut acolo? Că am depășit cu 10 lei bugetul. Tupeu jegos ce ai!”

 

Dar și Adrian știa punctul sensibil, anume relația tensionată cu Sabrina, așa că a înțepat: „Singurul tău stres e altul, Perneș, și te înțeleg”. Fără argumente, logodnicul Sabrinei a început un nou tir la adresa lui Adrian: „Hai să-ți spun, ai intrat în emisiune și te-ai îndrăgostit de Ina, prin camera, hop-hop. După care s-a terminat cunoașterea cu Ina, că nu te-a vrut. Apoi ai chemat-o pe Inimioara. Apoi, tu ăla corectul, spuneai că erai îndrăgostit de Elena. Ești cel mai mare mincinop pe care l-am cunoscut”.  Adrian s-a menținut pe pozții: „Acum subiectul e că tu nu te înțelegi cu logodnica ta. A văzut și ea ceva la tine, a văzut și ea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest