Adrian și Răzvan, în cursa pentru eliminare! Sese și Giovana pierd supremația în topul săptămânii!

 

Cei doi băieți fără partenere vor lupta să rămână în casa Mireasa. Sunt schimbări majore în top 3 băieți și fete! Cine sunt Mireasa și Mirele Săptămânii.

 

Fetele din casa Mireasa au fost nevoite să facă nominalizări de băieți. Acestea au decis ca Adrian să plece acasă. Publicul a decis ca Răzvan să i se alăture lui Adrian în cursa de eliminare. În următoarea gală, unul dintre cei doi băieți va părăsi competiția, iar până atunci ei vor trebui să convingă publicul că merită să rămână în întrecere, chiar dacă nu au prea multe argumente, nereușind până acum să își descopere sufletul pereche.

 

Dacă Mama săptămânii, cea care va asigura ordinea în casă, a fost desemnată doamna Mioara sunt surprize imense în top 3 băieți și fete din competiție. Și asta pentru că Giovana și Sese și-au pierdut supremația pe care au avut-o timp de săptămâni bune. Giovana a picat pe 2, în spatele Sabrinei, noua Mireasă a săptămânii, podiumul fiind completat de Yana. Sese a căzut și mai rău, pe 3, fiind devansat de Andrei, locul 2, și Perneș, Mirele Săptămânii.  

 

Practic, pentru Sabrina și Perneș săptămâna a fost una plină de emoții, dar care s-a încheiat într-un mare stil. Cei doi logodnici au scăpat de eliminare, după ce au fost votați drept cel mai slab cuplu din casă, și au reușit să urce pe primele locuri în topurile de la final de săptămână.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest