Alex, noul concurent de la Mireasa, tranșant încă din start: „Pentru ea am intrat în casă!”

 

Ultimul sosit în casa Mireasa a intrat cu gânduri mari în competiție. El spune că este un luptător și nu va ceda până nu-și atinge obiectivele.

 

Alex, ultimul sosit în casa Mireasa, și-a făcut deja planul de atac. Concurentul spune că este decis să câștige inima fetei care-i place și pentru asta este gata să se lupte cu orice altă băiat implicat în întrecere. ”Eu pentru ceea ce îmi place lupt și nu văd nimic în față”, este mesajul tranșant al celui care a intrat ultimul în casa Mireasa.

 

Întrebat de Gabriela Cristea pentru cine a intrat în casă, Alex a mărturisit că Raluca este cea pe care a plăcut-o atunci când privea emisiunea la televizor: ”Ea mi-a atras atenția, pentru ea am intrat în casă.”, a spus Alex.

 

Concurentul dă dovadă de o imensă siguranță de sine: și-a fixat de la început ținta și este gata să facă orice pentru a o cuceri pe fata visurilor lui. În plus, băiatul susține că nu a avut nici cea mai mica problemă să se acomodeze în cadrul emisiunii: ”Nu a fost greu deloc, pentru că privind și emisiunea, le-am văzut ca niște femei deschise care sunt gata să răspundă întrebărilor mele. A fost foarte ok, m-am simțit foarte bine, în largul meu, aș putea să spun.”

 

Declarațiile deschise, fără perdea, au fost întâmpinate bine de Raluca. Concurenta a subliniat că totul s-a terminat între ea și Giorgio, după date-ul pe care l-au avut în weekend: ”Eu am fost surprinsă să îl văd pe Giorgio că vrea să mai lupte și să continue. Din punctul meu de vedere lucrurile au fost clare, am fost toți aici în platou. Eu de asta m-am și distanțat după date-ul pe care l-am avut duminică pentru că am avut posibilitatea să îi spun în față că nu are rost. M-am gândit că îl blochez ca timp”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest