Alex și Ada, replici acide în casa Mireasa: „Ai greșit emisiunea, fata mea”

 

Concurenții din casa Mireasa au ajuns să intre în conflict din cele mai neînsemnate lucruri, cărora le dau valențe mult prea ample.

 

Tensiunea plutește în aer în casa Mireasa, și este nevoie de un grăunte aruncat pe foc pentru declanșarea unui conflict de anvergură. După despărțirea dintre Paul și Roxana, urmată de scandalul ce a avut loc între băiat și Adina, prietena Roxanei, iată că și alți concurenți au scos săbiile afară din teacă. De această data, Alex și Ada au fost protagoniștii ultimului moment tensionat.

 

Totul a pornit de la… mașina de spălat. Ada era interesată să știe cum trebuie setată aparatura electrocasnică, mamele nu i-au răspuns întrebărilor insistente ale acesteia, drept urmare aceasta a avut o grămadă de reproșuri la adresa celor care u au ajutat-o. Ada a considerat că mamele au un comportament mai degrabă dușmănos față de ea și nu s-a ferit să spună acest lucru.

 

Alex a intervenit rapid în apărarea mamelor din emisiunea concurs și i-a transmis fetei: „Te-ai uitat la altă emisiune. Emisiunea asta nu e despre conflicte. Este o vorbă a unui mare om: Ai greșit emisiunea, fata mea.

 

Ada  nu a lăsat lucrurile la voia întâmplării și a simțit nevoia să-i dea replica lui Alex: Nu cred că am creat până acum conflict. (...) N-am venit să creez conflicte, nu creez conflicte, dar în momentul în care eu trec cu vederea lucruri care poate ceilalți din jur nu le observă, eu îmi spun părerea și îmi spun punctul de vedere.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest