Alexandra de la Mireasa știe exact ce vrea: „Ieșim și îmi pui inelul!”

 

Mesajul tranșant al Alexandrei a stârnit o discuție aprinsă între Giovana și Cosmin.

 

Cosmin și Alexandra își făceau planuri de viitor în contextul propunerii lor spre eliminare, însă dragostea lor a fost pusă la îndoială de alți aspiranți la marele premiu al competiției. „Ieșim, și-mi pui inelul pe deget, direct. Mergem și ne facem un tatuaj împreună”, au fost propunerile Alexandrei pentru Cosmin.

 

Iată cum a reacționat Giovana când a aflat că Alexandra i-a cerut lui Cosmin inelul de logodnă: Ce fake-uri sunt. Nu meritați mă nimic. Mă bucur pentru ceva real. La noi se emană, se transmite, se vede”. Apoi, într-o discuție cu Cosmin a rămas fermă pe poziție: „E greu cu bibilica. Nu mai spune tu de bărbatul meu. Vorbește de Alexandra și spune că are 10.000 de boli. Văd că tu te tot bagi aiurea unde nu-ți fierbe oala”.

 

Și în platoul Capriciilor Iubirii, partenera lui Sese a fost la fel de tranșantă: „Nu cred că se potrivesc, asta e părerea mea. Nici fizic nu se potrivesc. Nici cu mine nu se potrivește, că eu mă potrivesc cu Sese”.

 

Cosmin a explicat de ce nu a continuat conflictul cu cea desemnată Mireasa Săptămânii, negând faptul că i-ar fi teamă ca fanii Giovanei, care sunt în număr mare, l-ar putea vota pentru eliminare: „Giovana se enervează, țipă, și ajunge la un punct la care ne jignim reciproc. Și-am mai avut încă o discuție cu Giovana, când am vorbit foarte frumos, nu la nervi. Eu nu pot să calc pe cadavre să rămân în top, pe mine nu mă interesează decât ori să rămânem împreună, ori să plecăm împreună. Când găsiți un material despre mine când vorbesc despre o altă relație fără să fi fost atacat, eu îmi fac bagajul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest