Alina, ceartă cu Valentin de ziua ei! „Băi, băiatule, mai coboară cu picioarele pe pământ!”

 

Proaspăt logodiți, cei doi au avut iarăși parte de momente tensionate. Totul a pornit de la un gest banal: Alina a deschis frigiderul din casa băieților.

 

O incursiune a Alinei în frigiderul băieților a stârnit nemulțumirea lui Valentin. Astfel se iscă o mică discuție casnică între cei doi îndrăgostiți din casa Mireasa. Ai venit la mine și nu mi-ai explicat. Mi-ai zis doar să nu deschid frigiderul. Nu e cum zici tu, mai coboară cu picioarele pe pământ. Băi, băiatule! Mâine e ziua mea, de ce trebuie să o fac cu nervi. Ce ți-am zis când am intrat în relație: că vreau pe cineva care să-mi accepte orice prostie fac eu. Tu dai impresia că vrei să mă educi, să mă controlezi”, îi strigă Alina lui Valentin, apoi se plânge Yanei: „Eu nu pot să zic nimic, nu pot să mă simt liberă”.

 

Valentin nu vede cu ochi bunni apropierea Alinei de Yana și îi reproșează acesteia prietenia cu concurenta din Moldova: „Mai gândește-te să nu îți pui relația în pericol, da? Normal, o să te cert toată viața ta, și-ai să te dai după mine, și-am să mă dau după tine. În câteva minute ai să împlinești 23 de ani. Susținătorii tăi ți-au dat acest cadou, această rochie, și te rog să te duci sus să te îmbraci”.

 

La Capricii, concurentul încearcă să se justifice, dar e clar că are un ghimpe împotriva Yanei, așa cum a avut și contra Sabrinei, când aceasta era prietenă cu Alina: „La o zi și jumătate de la logodna mea cum să caut motive de ceartă. Mi-am dorit să fii fericită, mai ales că era ziua ta. A luat micul dejun cu Yana, cu oamenii care se simte bine”.

 

Practic, cu excepția momentului când Alinei I s-a urat La mulți ani la miezul nopții și a ceasului dăruit de către Valentin, cei doi îndrăgostiți au fost puși pe harță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest