Alina, cină romantică pentru Valentin! „Moldoveanca mea, ce surpriză”

 

Alina i-a pregătit alesului ei o surpriză culinară. La final, bunica Elena era cea mai supărată pe tot ce s-a întâmplat.

 

Concurenta s-a săturat de maratonul de certuri cu Valentin, așa că a luat decizia de a-i face acestuia o surpriză culinară. Ajutată de mai multe fete din casă, ea a organizat pe terasă o cină romantică, într-un cadrul în care a presărat petale de trandafiri și a așezat inimioare. „ Pentru noi și pentru timpuri mai bune”, i-a transmis partenerului, sperând să pună astfel capăt animozităților persistente din cuplu.  

 

„Nu mă așteptam. Iubita mea, mânca-ți-aș gâtul tău. Moldoveanca mea, ce surpriză!” a exclamat Valentin, care, mai apoi, la Capricii a descris momentul: Mă pregăteam să-mi iau scamele, să mă încalț. Atunci mi-a zis să vin repede să-mi arăt ceva. Și prima dată am văzut inimioarele. Am crezut că e ceva cu Perneș. Și au fost pentru mine. Doamna Simona, burgerii au fost extraordinari”.

 

Alina a dat lovitura cu burgerii, însă marea masă pe care dorea să o organizeze pentru Valentin era la data de 18 aprilie, când se împlinea o lună de relație. Numai că, bunica Elena i-a făcut o surpriză, neplăcută ce-I drept, și a lăsat-o fără ingredientul principal pe care avea în plan să-l pregătească: coastele. „Am zis că eu fac coastele. Înțeleg că e bucătăreasă, dar eu am dat comandă. Și după zice că fetele nu fac nimic. Îi zic lui mama să-mi trimită niște coaste și să scrie mare pe ele Alina”, s-a revoltat concurenta.

 

Bunica Elena nu a bătut deloc în retragere, acuzând-o pe Alina că ar fi lăsat dezastru după cina cu Valentin: „Fiecare să-și curețe dezordinea unde face. Păi nu Alina a pus petalele alea. Mă întreabă Eleonora ale cui sunt paharele de lângă ușă. Că nici ea nu mai curăță după nimeni”. La Capricii, bunica a căutat să se victimizeze, explicându-și pornirile printr-o ceartă cu nepotul Aron: „M-am supărat cu Aron. Mă învinovățește că din cauza mea, că fac eu din astea e pe penultimul lor. Nu știu dacă eu îl trag în jos”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest