Alina, după ce a căutat în telefonul lui Vali: ”Am găsit o conversație cu o fată. Scria că nu intră fără să o sune…”

 

Valentin a avut ceva emoții la task-ul telefoanelor, după ce Alina a cotrobăit curioasă prin toate cotloanele mobilului său.

 

După ultimul scandal pe care l-au avut, în urmă cu nicio săptămână, când toată lumea considera că e punctul final al relației lor, Alina și Vali au trecut peste și, de la o zi la alta, construiesc relația și se înțeleg din ce în ce mai bine. Astfel încât task-ul telefoanelor nu le-a dat prea multe bătăi de cap, ci mai mult s-au amuzat.

 

Alina voia să afle dacă Valentin a găsit ceva compromițător în telefonul ei: „Am ceva? Nu am avut niciun mesaj? Nu ai văzut nimic să te deranjeze?” Când a văzut că terenul nu este deloc minat, concurenta a trecut la scotocit prin mobilul logodnicului. Ți-a scris una Nicoleta, cu pupici. Cine e Julia Dentist? Am găsit o conversație cu o fată, din ianuarie. În care scria că nu intră fără să o suni. Ți-am adăugat numărul meu de telefon, ți-am schimbat numele. Pe WhatsApp te-am lăsat trecut Soțul Alinei, am uitat să schimb”, i-a transmis Alina logodnicului.

 

Vali a părut foarte calm, departe de crizele pe care le avea cu nicio săptămână în urmă: „Am tot dat prin telefon, dar nu am căutat mesaje. Mai mult am stat pe story-urile tale, să văd cât de frumoasă ești. Mă interesa să nu ai mesaje cu toți hăndrălăii. Nu am găsit fotografiile. Nu e nici un motiv de gelozie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest