Alina, sfaturi pentru Sabrina: „Mie mi se pare că Perneș macină mult în interior și nu-ți spune de frică”

 

Sabrina a mărturisit de ce-i zice lui Perneș „hai, pa”, de ce dansează cu alți băieți și cu el nu și de ce trece pe lângă el fără să-l bage în seamă.

 

Sabrina și Alina au îngropat securea războiului care apăruse între ele. După recenta discuție cu Perneș, de la petrecere, Sabrina își găsea câteva răspunsuri chiar în compania Alinei. Cele două au discutat, din nou, ca două prietene despre ceea ce simt și fac în relație. Partenera lui Valentin i-a dat Sabrinei o groază de sfaturi bune.

 

Alina i-a transmis că nu e normală atitudinea pe care o are față de logodnicul ei: „Eu când ziceam hai pa-ul ăla mă așteptam să vină după mine, a devenit obișnuință și mie îmi convenea. În plus, când îi zici, hai lasă-mă, nu dansa cu mine îi dai o nesiguranță. Da, dar de la multă ceartă se ajunge la obișnuință și cineva se satură. El de frică să nu se ajungă la un scandal mare a lăsat de la el. Tu dansezi cu noul concurent, crezi că tu construiești încredere în sufletul lui? Eu nu cred că e încredere în sufletul lui că dansezi cu o persoană nouă. Zic să te gândești la asta. Tu cum crezi că ai reacționa dacă o persoană ar renunța la tine atât de ușor. Eu am trecut și prin „hai, pa” la mișto, dar și „hai pa” al lui Valentin. Nu e la fel. Nu construiești încredere așa ușor, dacă renunți așa ușor. Dacă ar fi o persoană după care ai leșina după dânsul? Mie mi se pare că Perneș macină mult în interior și nu poate să-ți spună de frica să nu te întorci și să te duci. Explică-mi și mie de ce nu dansezi cu Perneș”.

 

Sabrina a încercat să se justifice: „Zic hai pa-ul ăla, dar nu-l zic din suflet, e la nervi. Cel puțin eu nu-l zic din suflet și asta e enervant. Dar și afară sunt certurile astea. Eu știu că o să fie foarte bine, indiferent de discuțiile astea. Mă simt mult mai în largul meu să dansez cu oameni cu care nu am nicio legătură”.

 

După discuția cu Alina, Sabrina a încercat să-și împace logodnicul, luând asupra ei toată vina pentru cele întâmplate recent: „Ce te-o supărat așa tare acum? Tu n-ai greșit cu nimic. Totul pleacă de la mine, de la acțiunile mele proaste, de la gura mea spurcată. Clar că eu sunt afectată de chestiile astea și dacă te văd și pe tine afectat e dublu. Înțeleg că e deranjant să dansez cu alții, voi schimba”.

 

Perneș a căutat, voalat, să-i transmită de ce e nemulțumit: „Fazele astea, cum se pun materialele și cum se vede. În ring cu alții te simți bine, cu mine nu și nu înțeleg de ce. În unele situații am nesiguranța asta, sâmbăta, cu dansul. Pentru mine e nașpa. Oricât de tâmpit am dansa suntem noi doi”.

 

Doar că Sabrina are un plan ascund. Fata i-a transmis doamnei Dana că nu face altceva decât să-și testeze non-stop logodnicul: „Tu crezi că nu o să-l mai testez? L-am testat și-l voi testa în continuare. Dansând cu alți băieți, lăsându-l singur. E roz, e frumos, dar nu o să fie mereu. Afară o să fie alte situații. Și afară, să zicem, că nu răspund la telefon. Să-mi faci mie chestii. Le am acolo notate. Eu încredere am, dar simt că el nu prea are. Poate nici eu nu sunt genul care să ofer încredere așa ușor. Eu nu testez, să văd nervii lui. Eu voi dansa și afară cu lumea care mă ia la dans. Îl testez, după le discut. Dacă aș sta de mânuță cu el nu așa îi câștig încrederea. Și afară dansez cu prietenii mei. Cum mie îmi place să am libertatea asta, așa ți-o ofer și ție. Eu vreau să vadă că am încredere în el și să prindă și el încredere în mine”.

 

La Caprinciile Iubirii, Perneș a spus: „Nu știu dacă e vorba de ce accept eu. Mă testezi, ok. Eu am încredere în ea, poate nu am 100%. Dar în momentul în care mă chemi înăuntru, dacă mă vezi că dansez aici, dansează și cu mine. Dacă nu aveam încredere în ea nu o ceream. Știu ce simte pentru mine. Doar că sunt lucruri pe care le văd și îmi pun semne de întrebare. Dacă nu le discută cu mine firesc că îmi trec tot felul de lucruri prin cap. Îi înțeleg fiecare stare și sunt conștient că stări o să mai fie, le accept, pentru că îmi doresc relația asta, îmi doresc să fie soția mea. Dar îmi doresc să discutăm calm, să înțelegem prin ce trece fiecare. În unele situații consider că eu sunt problema și nu știu ce trebuie să fac”. Sabrina a lăsat impresia că-și asumă responsabilitatea pentru toate cele întâmplate: „Trebuie să devin eu o versiune mai bună a mea. Știu că eu sunt de vină”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest