Alina și Valentin, cel mai hotărât cuplu din casa Mireasa: „Trebuie să învățăm dansul mirilor!”

 

Dacă Perneș și Sabrina au fost primii care s-au logodit, Alina și Valentin le-au luat fața și pun la punct, în cel mai mic detaliu, nunta!

 

Cu două săptămâni în urmă, Alina și Valentin au fost protagoniștii unei cerți teribile, mulți considerând că sunt la un pas de despărțire. Dar iată că momentul de tensiune dintre ei nu a dus la încheierea relației, ci din contră, i-a motivat pe cei doi, care au reușit să sudeze legătura dintre ei. Astfel încât, acum au ajuns să vorbească despre marele eveniment din viața lor: nunta!

 

„Parcă am și eu emoțiii când mă gândesc. Trebuie să-mi fac și eu părul, trebuie să mă machiez. Trebuie să mă aranjez să fiu mai frumoasă (...) La nuntă, tu o să stai cu nevasta ta, numai cu nevasta ta. (...) La nuntă, stai în capul mesei, toată lumea te admiră cât de frumos ești și între pauze îmi mai faci și mie complimente (...) Trebuie să mergem să învățăm dansul mirilor”, a mărturisit Alina, la Mireasa - Capriciile Iubirii, pe Antena Stars

 

Valentin vrea și el să se căsătorească, este nerăbdător, dar și-ar dori un eveniment în stil american, în natură, pe malul unui lac. Ce nu-și dorește Vali: muzică populară dată la maxim la nunta lui! „După cum ați văzut, nunta o să fie ca la balamuc. Eu m-am nimerit la toate nunțile să-mi fie boxa la ureche”, a spus concurentul. În vreme ce Alina a găsit soluția pentru a nu se întâmpla asta: Vali să joace toată seara, astfel încât nu va sta în locul în care e pusă boxa!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest