Alina și Valentin de la Mireasa s-au împăcat! „Ne-a plăcut cum am rezolvat!”

 

Nu a trecut nicio săptămână de când cei doi își aruncau vorbe grele, de despărțire, planificându-și alte relații, dar iată-i din nou împreună!

 

„Mi-ai spus de cinci ori că vrei să te desparți de mine”, ”dar tu mi-ai zis că vrei să-ți faci altă relație în casă”, au fost parte dintre reproșurile care i-au ținut pe Alina și Valentin la distanță, cu săbiile scoase din teacă, fără a dori niciunul dintre ei să facă un pas spre celălalt. Certurile au fost la ordinea zilei, tensiunile au atins cote maxime între cei doi, dar pe cât de mare a fost scandalul pe atât de dulce ar trebui să fie și împăcarea.

 

Ieri seară, la Capricii, Alina și Valentin au declarat că nu se mai ceartă, iar tensiunile dintre ei au dispărut.  Concurenta de la Mireasa Capriciile - Iubirii a declarat că după ce s-au certat foarte rău odată, cei doi au stat de vorbă și au rezolvat frumos problema, iar de acum încolo vor face la fel: „Noi am văzut cum decurg certurile și cum s-au rezolvat, ne-a plăcut și am spus că așa vom face mereu. Chiar ne-a plăcut cum am rezolvat! Am stat, am vorbit, le-am luat pe rând și am spus că așa vom face mereu. Acum am luat-o pe rând și am zis „tac”, asta e greșeala. Tu vezi unde ai greșit? El a zis că da și am trecut la următoarea problemă și tot așa, apoi am rezolvat totul”.

 

Concurentul recunoaște că, stând la masă cu logodnica sa, au ajuns la un acord și au înțeles ce îi deranjează pe fiecare la partenerul de cuplu: „Dacă apare o problemă, cât de mică, trebuie rezolvată atunci, nu trebuie lăsată să se adune tot mai multe. S-a rezolvat acum pentru că am stat la masă, am pus problemele pe tavă și am discutat acea problemă până am rezolvat-o, apoi am trecut la alta. Ne-am văzut fiecare partea de vină”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest