Alina și Valentin de la Mireasa și-au jurat iubire „până la sfârșitul lumii”

 

Cei doi îndrăgostiți formează de acum înainte o familie, după ce au semnat actele în fața ofițerului stării civile.

 

Alina și Valentin au fost primii din casa Mireasa care au făcut marele pas în fața ofițerului stării civile. Nu înainte ca aceștia să-și spună jurămintele de dragoste. Concurenta a fost extrem de emoționată, iar la sfârșit i-a cântat soțului ei o melodie de dragoste, și anume „Sfârșitul lumii”.

 

„Vreau să încep prin a-ți mulțumi! Nu am crezut vreodată că voi întâlni pe cineva să iubesc atât de mult. Am zis „DA” când m-ai întrebat dacă vreau să fiu iubita ta, deși aveam inima umbrită de frica despărțirii, în schimb tu mi-ai arătat ce înseamnă dragostea și eu am început să mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi. Mi-am arătat ce înseamnă iubirea și am început să te iubesc și mai mult. te iubesc pentru că mă iubești, te iubesc pentru că văd în tine tot, casă, familie, copii, te iubesc pentru că ești tu și îmi dai voie să fiu eu lângă tine. Am trecut prin lacrimi, dar le-am acoperit cu zâmbete. Pentru toate astea vreau să știi că vreau să fii soțul meu, iar eu soția ta pentru tot restul vieții! Te voi iubi până la sfârșitul lumii!”, a fost declarație de dragoste a Alinei pentru Valentin, după care cei doi au început să cânte melodia „Sfârșitul lumii”

 

La rândul său, Valentin și-a spus și el jurămintele de dragoste către partenera sa. Concurentul și-a stăpânit cu greu emoțiile: „În mintea mea totul a început așa: cerându-i lui Dumnezeu o femeie cu care mă pot certa, iar el mi te-a dăruit. Te-am văzut stând acolo pe canapea, mi-ai plăcut, dar nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să te iubesc atât de mult, atât de mult încât să-mi doresc să fii mama copiilor noștri, să ajung să văd în tine o femeie puternică, o femeie perfectă, o femeie iubitoare, dar, bineînțeles, o femeie geloasă, că doar nu se punea altfel, dar, de altfel, așa cum mi-am dorit. Ai fost exact așa cum mi-am dorit, cum ar spune un mecanic: „cu toate dotările” (râde). Poate că ai multe defecte, dar pentru mine așa ești perfectă! Aș vrea să-ți promit că mă voi strădui toată viața să te fac fericită, vreau să-ți promit că o să te las să dormi pe ce parte a patului îți dorești tu, să nu te mai mănânci cu mine în gură, vreau să-ți promit că am să te trezesc dimineața cu îmbrățișări, pupici. Mai vreau să știi că tot ceea ce însemn eu te iubește pe tine! Te iubesc!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest