Alina și Valentin, deciși să pună punct relației! „Și el făcea glume cu altă femeie!”

 

Relația dintre Alina și Valentin de la Mireasa se destramă încet, dar sigur. Cei doi par să fi ajuns într-un impas serios.

 

După ce s-au logodit, povestea de iubire dintre Alina și Valentin scârțâie din toate balamalele. Gestul care ar fi trebuit să-i unească – oferirea inelului de logodnă – se pare că i-a îndepărtat pe cei doi concurenți unul de celălalt. După ce Valentin i-a spus partenerei lui cu subiect și predicat că ia în calcul inclusiv să-și facă o nouă relație în casa Mireasa, Alina i-a transmis că vrea să se despartă. Nu o dată, ci de cinci ori, după cum susține concurentul.

 

În mod firesc, Valentin s-a arătat deranjat de discuțiile pe care le are cu Alina, mai ales pentru că tânăra i-ar fi spus de cinci ori că vrea să se despartă de el. Cu atât mai mult, concurentul este conștient de faptul că iubita lui s-a îndepărtat din cauza vorbelor pe care el le-a aruncat la nervi, dar și pentru că ar fi purtat discuții despre relația lor cu mai multe persoane din casa Mireasa, între care Sabrina și Larisa.

 

„În continuare îmi caut dreptatea mea și dacă am reacționat urât, am reacționat urât din cauză că mi-a zis de cinci ori „Vreau să ne despărțim”. O să iau în considerare acele vorbe. Ok, eu te-am îndepărtat pe tine prin vorbele mele”, a mărturisit Valentin, în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, pe Antena Stars.

 

Alina nu pare deloc dispusă să cedeze, să facă vreun pas în spate, fiind hotărâtă să pună punct relației cu Valentin: „Mie mi se pare o prostie. În primul rând, nu are cum să zică că eu nu sunt implicată în relație sau că eu nu am suferit (...) Mi s-a părut foarte urât tot ce a zis el, că eu mă joc. El când mi-a zis seara că își face altă relație eu am trecut pe lângă el, după ce i-am zis noapte bună m-am dus spre baie și el era la discuție cu același persoane cu care ar fi avut pretenția ca eu să nu vorbesc. Și eu nu i-am zis nimic. Era la discuții cu Sabrina, Larisa. Și el seara face glume cu altă femeie. Să ajungă o altă femeie să zică „Îmi dai inelul de la Alina” și el râde”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest