Alina și Valentin, discuție despre cererea în căsătorie: „Nu mai spune, dacă n-o faci”

 

Cei doi îndrăgostiți își fac planuri. De ce și-ar dori să o ceară Valentin pe Alina în casa Mireasa și totuși nu o face.

 

Cu fiecare zi ce trece, în casa Mireasa se intensifică discuțiile despre momentul mult așteptat, căsătoria. Concurentul crede că în această competiție ar putea să organizeze o cerere în căsătorie aparte, pentru că ar putea primi ajutor din partea organizatorilor. Însă este împiedicat de o dorință mai veche a partenerei lui, care i-a transmis într-o discuție că și-ar dori să aleagă inelul ea, de afară.

 

Valentin a pornit discuția: „Unde te măriți? În București, deci vrei să te măriți aici în casa Mireasa. Tu pui lucrurile în altă lumină, ești femeie, mai sensibilă. Orice ți-aș răspunde tu cauți numai partea nașpa. Tu mi-ai zis că vrei să alegi inelul de-afară, eu țin minte detaliile astea. Pentru mine au fost importante. De ce aș fi vrut să fac aici? Să te cer aici? Pentru că eu nu sunt romantic, iar oamenii ăștia m-ar fi ajutat. Eu nu știu să verbalizez atât. Eu afară n-aș fi găsit doi cameramani. Clar, casa Mireasa m-ar fi ajutat… de aceea…”

 

Alina pare să regrete acum că și-a condiționat partenerul cu achiziționarea inelului din afară: „Dacă tu simți să ceri o femeie înseamnă că ai emoții. Nu mai spune, dacă n-o faci! Așa doar dai din gură și nimic. Îmi tot zici că mă ceri afară, la cât mi-ai bătut capul, mai bine las-o așa. Oricum, nu ține de tine, de mine”.

 

La Capricii, Alina a spus că nu a fost vorba de o ceartă, ci de mici înțepături: „Nu mă cere aici că vreau să-mi aleg inelul, a fost o discuție pe terasă. Dar, normal, la un moment dat tot vreau să fiu cerută. N-a fost ceartă. Au fost înțepături. L-am întrebat dacă își imaginează cum va fi cererea în căsătorie. Și el a înțeles ca și cum l-aș fi întrebat dacă s-a gândit la mine să mă ceară. Și de-aia s-a supărat: nu vrei să te ceri și apoi vrei să te ceri. Eu am pus o întrebare, el a înțeles-o greșit…. și așa.Nu ne-am mai înțepat de mult, de mai bine de o săptămână”.

 

Vali a replicat: „Nici noi nu știm că suntem pe fight, dar probabil că e vorba de o dominare a subiectului. Nu știm care e polul de putere”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest