Alina și Valentin, iar s-au certat din nimic! „Nu mă mai trage de barbă!”

 

Un nou conflict s-a iscat din nimic într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Mireasa – Capriciile Iubirii.

 

Ambiția este cel mai mare dușman al relației lui Valentin cu Alina. Certurile dintre ei apar aproape de fiecare dată din cauza unor ambiții ale lui Valentin sau ale Alinei. Jocul orgoliilor dintre îndrăgostiți continuă de fiecare dată când are ocazia. Oare își pregătesc relația din afara casei Mireasa? De această dată, totul a pornit de la un gest banal: Alina l-a tras de barbă pe Valentin, acesta a considerat oportun să-I întoarcă gestul, iar acum cei doi sunt la cuțite.

 

Dându-și iubita în hamac, Vali a avut o reație ciudată: „Știu foarte bine cu ce mă pot alege din casa asta: cu mine și cu tine și atât. Nu plec de aici nici nu S-uri, nici cu L-uri. Nu mă mai trage de barbă. M-a deranjat că vorbeam ceva și m-ai tras de față, în loc să mă lași să vorbesc. Acum c ear trebui să fac: să vin la tine, să câștigi. Pentru mine e o discuție importantă. Când o să vorbești cu mine o să te trag de față, să-mi oprești vorba. Îți demonstezi ție orgolii și nu construiești nimic”.

 

Alina a încercat inițial să calmeze spiritele, dar până la urmă s-a înfuriat și ea, mai ales că băiatul a bruscat-o: „Tot tu ești ăla tare în gură. Tu ai chef de ceartă. Ceartă-te și când termini îmi zici. Gata, că o dai în altele. Termină că mă enevezi. Ne-am jucat, gata! Lasă-mă în pace. Eu te-am luat de față și ți-am zis: Tu ieși din casă cu mine. În momentul acela tu trebuia să te oprești din taca-taca, pentru că taca-taca o faci continuu, și trebuia să mă pupi. Acolo trebuia să moară discuția aia. Și după aia ai venit să-mi arăți tu ca bărbat… Nu mă mai jigni? Încercam să-ți zic ceva. Unde ți-am dictat eu să faci ceva ce vreau eu? Ai venit la mine, cu falcă în cer și una în pământ….Nu mă mai lua cu exemplu, vezi că e o situație banală”.

 

Nici la Capricii, cei doi nu au părut să găsească o cale de mijloc. „Nu știu de ce să pune presiunea asta pe mine. Mă refer la Alina. De la ea aștept să mă înțeleagă și atât. Acum îmi voi arăta orgoliul, să vadă cum e. Tocmai ea vorbea în materiale că nu e ok să tratezi cu indiferență. Dacă vrea să mă trateză cu indiferență și tot eu o să vin… înseamnă că așa va fi și în viața de zi cu zi”, a spus Vali.

 

Alina a spus ce-a deranjat-o: „Mie mi s-a părut o ceartă din prostie. Din nimic. Pe mine chiar ieșirile agresive ale lui m-au deranjat. I-am zis: tu că ești bărbat ai o forță mai mare, și în plus trăgeai de hamacul ăla că mi-era fircă și nu te opreai”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest