Alina și Valentin, prima noapte fără să fie filmați! Concurenta a mărturisit: „Dacă ar fi să dau o notă de la 1 la 10 ar fi 11!”

 

După ce Valentin a câștigat un task a avut parte de o noapte memorabilă alături de partenera sa.

 

Valentin a descoperit oul de aur, iar premiul a fost o noapte împreună cu iubita lui, fără a fi filmați. Așadar, Alina și Valentin au avut parte de prima lor noapte împreună, fără camerele de supraveghere. Amândoi erau convinși că cele 12 ore pe care urmau să le petrească singuri aveau să întărească cuplul.

 

”Când am plecat din casă mă simțeam liberă, iar acum simt mai multă tensiune decât în casă. Era prima noapte fără camere cu Valentin. Pot să-i zic tot ce vreau, fără să țin cont de nimic. Normal că vreau să stau cu el în brațe, dar și să comunicăm fără camere”, a spus Alina.

 

”Este un moment foarte important pentru noi și cu siguranță această noapte va aduce un plus relației noastre. Sper să nu mai fie certuri, să nu mai fie gelozii”, a completat Valentin.

Iată și care au fost concluziile celor doi după noaptea petrecută împreună, la hotel, fără camerele de supraveghere. Valentin a spus: „Cumva ne-am obișnuit aici, cu camera. Prea puține au fost lucrurile despre care am discutat. Nu mi-a cerut să nu ne mai certăm, mi-a spus, mi-a garantat. Noaptea trecută a fost superbă, am povestit!”

 

Alina a declarat: „Am zis că vreau să mă mărit cu el, dar nu aici. Afară. Nu s-a schimbat nimic. Îl văd în viitorul meu. Dacă ar fi să dau o notă nopții ăștia de la 1 la 10 i-aș da 11. O să apară 3 copii și o să mai și înfiem unul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest