Alina și Valentin s-au certat din nou: „Cu siguranță și eu, la fel de mult, am nevoie de psiholog”

 

Cuplul format din Alina și Valentin are parte de noi incertitudini. Cei doi nici măcar când stau îmbrățișați nu mai ajung la un consens.

 

De această dată cearta dintre cei doi s-a derulat în pat, într-un moment aparent de tandrețe. Cei doi și-au adus aminte de o discuție pe care au avut-o cu o zi înainte, când au lăsat impresia că sunt gata inclusiv să se despartă, pentru că într-un moment nefast al concurentului, iubita nu i-a fost alături.

 

Discuția care s-a transformat în ceartă a început cu o replică mai puțin inspirată a Alinei, care, în brațele lui Vali, și-a adus aminte că a rămas în relații apropiate de foști parteneri. ”Aproape toate relațiile mele, unde eu am rămas prietenă, așa s-au terminat. Zic că nu-i rău, decât să te cerți...Nu vreau să ții legătura cu mine. Dacă e, orice decizie o luăm împreună. Nu poți să-mi zici că ne-am certat acum și nu a fost nimic. Cum, n-ai fost îndrăgostit de mine? Mi se pare că ești respingător acum. Ți-am spus că deciziile le luăm împreună: ori continuăm și luptăm, ori nu mai continuăm. Eu ți-am zis ce am simțit. Ok, vrei să plec acum? Eu am încercat să vorbesc cu tine toată ziua și n-am reușit. Tu vorbești foarte mult și nu înțeleg nimic, iar dacă te întreb a doua oară, te enervezi. Și-atunci mă enervez și eu”, i-a spus Alina lui Valentin.

 

Vali a spus: „Ce-ai baby, crezi că o să vreau să țin legătura cu tine dacă o să fie vreodată vorba de așa ceva! Eu am de făcut o viață cu cineva nu de păstrat legături. Păi înseamnă că la rău o să pleci toată viața de lângă mine. Și eu ți-am zis că sunt sătul de oameni care pleacă de lângă mine. Vrei să pleci, nu te țin cu forța. În ultima vreme mi s-a părut că nu ești afectuoasă, că treci pe lângă mine. Să muncesc să ne fie bine și tu să fii negativă. Nu-mi spui acum, după ce m-am deschis cu tine cu toate, că ai obosit. Că pun și eu frâne. Dacă mergi cu gândul la despărțire trebuie să te duci. Nu pune la mine că vreau să pleci, dacă asta simți…Orice chestie din asta se rezolvă cu mine…Ai nevoie de lămuriri, caută-l pe domnul Eduard. Ia-ți o ședință cu el, pune-ți gândurile în ordine, dacă nu poți cu mine”.

 

Cei doi nu par să găsească soluția biruitoare pentru relația lor singuri, așa că după ce a invocat nevoia Alinei de psiholog, Vali a recunoscut că și lui i-ar prinde bine o mână de ajutor. „Involuntar probabil ne supunem la încercări. Ăsta e cel mai important aspect. Cu siguranță și eu la fel de mult am nevoie de psiholog. Suntem de acord amândoi. De ce să nu vrem, ne aduce un beneficiu. Concluzia e că nu vom renunța așa ușor. Că eu am învățat de la ea să nu renunț, și cred că și ea a învățat același lucru”, a spus Vali. Cei doi se vor întâlni cu Eduard Puiu luni.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest