Alina și Valentin și-au pus iarăși problema despărțirii: „M-am simțit un nimeni lângă tine!”

 

O tachinare s-a transformat într-o ceartă groaznică, Alina și Valentin ajungând să vorbească de despărțire.

 

Alina și Valentin încearcă să lămurească unele îndoieli, acestea ducând, sâmbătă seara, la o nouă ceartă, cei doi aruncându-și vorbe grele. De unde a început scandalul? Larisa își pusese o pereche de ochelari și i-am zis: Ești ce trebuie! Ironic. Și de aici a pornit”, a povestit Valentin. Alina nu s-a mai înroșit de gelozie, ci a contracarat: „Eu i-am întors-o. Am adresat un compliment cuiva, dar să audă doar Valentin”. „Simt că filtrează cu cineva în fața mea. Eu când ți-am făcut-o intenționat…”, a luat foc iarăși Valentin.  

 

Și de aici reproșurile în lanț între cei doi. Valentin a spus: „Diferența dintre noi este că tu, la un moment de supărare, ai zis pas. Eu sunt foarte tensionat. Înțeleg că nu dai doi bani pe mine, și după mă întrebi ce am. Dă-mi de înțeles direct și altfel, nu vreau să mai sufăr, să mă confund. Spui cu nonșalanță că dacă mai fac o dată sunt pa”.

 

Alina a replicat: „Și mi s-a dovedit că e ai bine, mă opream atunci decât să mai pun sentimente. M-ai făcut să mă simt din nou un nimeni lângă tine și cu toate astea tu ești cel care renunță la mine. Oricum, dacă se mai întâmplă și a treia oară nu va mai exista relația noastră. Nu ți-am zis că nu mai vreau să fim împreună. Trebuie să mă gândesc, nu-mi dau seama cât ții la mine”.

Valentin a încheiat discuția nervos, fiind foarte aproape să explodeze: „M-ai luat de fraier, din gară, sau ce pana mea”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest