Alina și Vali au întâmpinat probleme la starea civilă! „Aveți toate șansele să nu vă căsătoriți!”

 

Alina și Valentin nu și-au putut depune actele pentru căsătorie. Ce le-a stat în cale celor doi logodnici!

 

Alina și Valentin sunt singurul cuplu care nu a reușit să-și depună actele în vederea căsătoriei. Și asta pentru că, divorțată de mai mult timp, Alina a omis să își schimbe buletinul după ce s-a separat de fostul ei soț, astfel că i-a rămas numele pe care-l avea când era măritată, și nu cel al părinților ei, așa cum prevede legislația în vigoare.

 

Funcționarul public a analizat vraful de acte depuse și a sesizat o problemă chiar la buletinul concurentei: „Trebuia să vă schimbați buletinul înainte. Nu sunteți aceiași persoană. Certificatul prenuptial e tot pe Hașdeu Măruță, aveți toate șansele să nu vă căsătoriți”.

 

În consecintă, acum, concurenta trebuie să-și schimbe buletinul în regim de urgență. Alina a comentat astfel situația: „Probabil eu am înțeleg o informație greșită. Am înțeles că poți să nu-ți schimbi buletinul. Chiar nu m-am gândit, am zis numele meu, dar la buletin nu m-am mai gândit. Eu oricum aveam de gând să-l schimb. Acum ce mai contează, o să rezolvăm dacă e posibil, dacă nu… Pur și simplu nu m-am gândit că trebuie. Acum putem fi un exemplu de Așa, nu!”

 

Valentin nu a părut nici el prea marcat, considerând că există o rezolvare: „Mă deranjează doar acum, că se bate pe ceva ce trebuia să fi făcut de mult”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest