Alina și Vali nu știu dacă se vor putea căsători, dar planul trebuie dus până la capăt: „Trebuie să-ți pregătești două ture de complimente!”

 

Alina și Valentin dau înainte cu pregătirile pentru nuntă, desi nu știu în acest moment dacă îndeplinesc toate condițiile pentru a se căsători legal.

 

Cei doi logodnici se află într-o situație ingrată în ultima perioadă, datorită faptului că nu le-a fost aprobată cererea de căsătorie. Motivul? După divorțul de fostul soț, Alina nu a revenit la numele de fată, drept urmare nu se poate mărita. Funcționarul public a analizat vraful de acte depuse și a sesizat o problemă chiar la buletinul concurentei: „Trebuia să vă schimbați buletinul înainte. Nu sunteți aceiași persoană. Certificatul prenuptial e tot pe Hașdeu Măruță, aveți toate șansele să nu vă căsătoriți”.

 

Intrigați initial, aceștia au spus la început că renunță la căsătorie în casa Mireasa. Apoi, după o analiză mai lungă au ajuns la concluzia că vor spune Da și aici și vor lupta pentru relația lor dacă vor putea face acest lucru legal. De altfel, Alina a vorbit despre nuntă, încercând să creioneze principalele activități de la eveniment. Concurenta își dorește să aibă loc două nunți, una la București, alta la Timișoara.

 

„Va trebui să înveți două valsuri, trebuie să-ți pregătești două ture de complimente, pentru că se va fura nevasta și aici și la Timișoara. Mi-ar plăcea o decapotabilă, în care să facem poze și să fim filmați. Eu aș vrea la nunta noastră să avem multe surprise, dar făcute de noi, ca să fie surprizător și pentru invitați. Mi-am dorit să fac battle-uri între mire și domnișorii de onoare și mireasă și fete. Apoi, un joc cine să spală mai bine vasele. Dar să se implice și nuntașii în jocurile astea. Iar la final să ne aruncăm toți în piscină. Tamadaua este o persoană care conduce nunta și face tot felul de joculețe. Când e tradiția ruperea colacului, ea spune câteva cuvinte acolo”, a spus Alina.

 

În situația în care Alina și Vali nu se vor putea căsători legal din cauza buletinului concurentei, cu Leo și Anda eliminați, și cu Yana în exil în Moldova, marea bătălie pentru premiul de 40.000 euro ar urma să se dea între Sese și Giovana și Perneș și Sabrina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest