Alina și Vali, un nou conflict spontan! „Cine sunt eu să mă tratezi așa?”

 

În cuplul dintre Alina și Vali momentele frumoase alternează cu cele în care toată lumea consideră că va fi ultima discuție între cei doi amorezi.

 

Cu nici două săptămâni în urmă, cei doi parteneri au avut o discuție în contradictoriu. De fapt, e prea puțin spus! O ceartă în care nimeni nu le-ar mai fi dat șanse de împăcare, după ce și-au spus unul altuia în repetate rânduri că e mai bine să se despartă. În cele din urmă,, cei doi au mai polemizat pe subiect și au dat impresia că s-au împăcat, că totul e lapte și miere în interiorul cuplului.

 

Până ieri, când o nouă discuție, izbucnită parcă de nicăieri a dus la contre ce păreau fatale pentru relația șubredă dintre cei doi. Dintr-o data parcă, Alina și Valentin au început să ridice totul unul la adresa celuilalt.

 

Alina a spus: „Tu auzi cum vorbești? Stai aici, că așa vreau eu! Te-am chemat că așa vreau eu! Cine sunt eu de mă tratezi așa? Așa îți tratezi tu nevasta? Dar de ce să stau lângă tine să faci tu poze? Ce înseamnă atitudinea asta cu mine? Tu ai de gând să-mi vorbești așa și afară? Te apucă și afară! Cu cine crezi că vorbești! Ce sunt discuțiile astea. Eu îți pun o întrebare și tu îmi spui că vorbesc întruna ca trenul?”

 

Valentin avea și el cuvintele de harță la purtător: „Nu mai fă figurile astea! M-am săturat, o iei ca la început cu copilării d-astea. Potolește-te! Ai din nou treabă, stai distanțată de mine. Te rog să te potolești. Problema e atitudinea ta. Îți ceri iertare pentru că ai plecat de lângă mine, doar așa se poate rezolva problema”.

 

Până la urmă, subiectul de la care a început cearta rămâne incert, cert e faptul că tinerii au fost la cuțite pentru o perioadă destul de lungă.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest