Anda și Yana au întrebat-o pe Alina despre noaptea de pomină cu Valentin! „M-am simțit ca la prima întâlnire. Am avut emoții”

 

Alina a fost descusută de către prietenele din casa Mireasa cu privire la modul în care a decurs noaptea de la hotel cu Valentin, atunci când concurenții au scăpat de camerele de supraveghere.

 

Valentin a găsit oul de aur și a avut posibilitatea să petreacă o noapte doar cu Alina, departe de privirile celorlalți concurenți din casă, dar și ale telespectatorilor. Bineînțeles, curiozitatea a atins cote maxime în casa Mireasa cu privire la modul în care a decurs întâlnirea.

 

Alina a preferat să rămână cât s-a putut de discretă în privința nopții în doi alături de iubitul ei, dar din puținele lucruri pe care le-a povestit fetelor a reieșit că s-a simțit minunat doar cu Valentin, fără supraveghere. Concurenta nu a dat chiar totul din cameră, dar a oferit câteva amănunte.

 

„Erau lucruri pe care și așa noi le vorbisem codat prin casă. Noi, fără camere, am deschis un subiect. Fără camera e atât de calm, și înțelegea altfel. Parcă era alt om. Mă simțeam bine, de parcă eram acasă”, le-a transmis Alina prietenelor curioase.

 

Cel mai curios, fără doar și poate, de discuția dintre cele trei fete a fost Valentin, interesat să afle ce împărtășește Alina cu prietenele Yana și Anda. În cele din urmă, băiatul a lăsat să se înțeleagă că a fost un pic dezamăgit de modul în care a decurs discuția fetelor: „Mă așteptam la mai multă picanterie din partea fetelor, când au întrabat-o”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest