Andreea de la Mireasa, mărturisiri bizare despre fostul iubit: ”Îmi cerea să nu-l mai contrazic pe prietenul lui”

 

Concurenta de la Mireasa – Capriciile Iubirii a dat de înțeles că-l suspectează pe bărbatul cu care a stat mai bine de un an și jumătate că ar fi avut o relație prea apropiată cu un alt băiat.

 

Fetele din casa Mireasa și-au deschis sufletul una în fața celeilalte și au vorbit despre problemele întâmpinate în relațiile de cuplu pe care le-au avut. Andreea a povestit că a avut un iubit cu care a stat un an și jumătate, dar care îl săruta pe umăr pe un prieten de-al lui. Fetei i s-a părut ciudat, a vrut să deschidă subiectul cu iubitul, dar acesta a preferat să nu comunice.

 

„Da, i-am spus! Eu nu aveam niciun cuvânt de spus în fața lui, adică vorbeam, dar nu lua în considerare ceea ce eu spuneam. Până la un punct am avut ce să-i spun. În ultima perioadă nu puteam să vorbesc cu el despre acest subiect. Dacă eu aveam o problemă cu prietenul lui sau îl contraziceam cu ceva, el îmi spunea să nu mai fac asta și să nu-l mai contrazic pe prietenul lui”, a povestit concurenta de la Mireasa Capriciile Iubirii.

 

Cei doi chiar au stat sub același acoperiș, dar în cele din urmă relația s-a destrămat. „Am locuit împreună un an și jumătate. Am stat cu el fiindcă l-am iubit. Eu la un moment dat am zis că o să fie bine, adică asta îmi spunea în fiecare zi, că va fi bine și se va schimba. El refuza comunicarea”, a mai spus Andreea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest