Andrei a cerut-o în căsătorie pe Yana! Mama lui a făcut o nouă criză: „E păcat să te blestem, dar nu am ce face”

 

Doamna Mioara se opune tot mai clar relației dintre fiul său și Yana. În ciuda acestui fapt, Andrei i-a pus concurentei din Moldova marea întrebare. Ce răspuns a primit!

 

După ce s-au difuzat imagini cu Yana din diferite vacanțe de lux, reacțiile doamnei Mioara nu au întârziat să apară. ”Nu-mi doresc o noră ca ea. Nu am acceptat-o niciodată și nici nu am să o accept. Nu-mi place de ea”, a spus aceasta. Apoi, a început să-i ceară ajutorul fiicei Ioana: „Sunt bolnavă, Ioana! Să vii după mine! Sunt râsul unor oameni, mi-au furat și fondul de ten. Nu sunt bătaia de joc a nimănui, nici a lui Andrei și nici a lui Yana. Dați-mă afară de aici! Voi face de acum ce vreau eu. Nu o să mai port nici lavalieră. Îți place să te râzi Andrei de oameni. Nu mai pot vorbi cu tine, îți bați joc de mine. Nu meriți nimic, câtă răutate ai în tine. Mi-ai zăpăcit capul de tot. Cine mi-a luat fondul de ten, nici asta n-ai văzut? Îți place să te joci cu mintea mea? Mi-ai zăpăcit capul. Cât bine îmi faci tu, atât să ai și tu! E păcat să te blestem, dar nu am ce să fac”.

 

Pusă într-o situație inedită, curtată insistent de Andrei, dar nedorită de mama acestuia sub nici un chip, Yana s-a confesat Alinei: „Mi-e jenă de Andrei. De situația care s-a creat. Nu vreau să fiu supărată nici cu doamna Mioara, nici cu dânsul. Iar dacă eu sunt așa mare problemă, ok. Nici să renunț nu e correct, poate. Dar eu nu sunt din fier. Eu în general nu suport critica, în special neconstructivă. Eu răbufnesc! La noi sunt și alte momente, sunt momentele noastre, încercăm să ne cunoaștem, dacă putem să ajungem departe… chiar nu ai și tu răbdare să vezi unde se poate ajunge?”

 

Alina a fost prima care a întrebat-o: „Ți-ai dori să te măriți?” Yana a glumit: „Doamna reporter, fără comentarii. La momentul ăsta e foarte greu să vorbesc”. După ce i-a spus lui Andrei ca nu are cum să rămână în România după ce se termină concursul și l-a chemat cu ea la Chișinău, concurentul a fost direct: „Ți-ai dori să fii soția mea?” Yana i-a năruit pentru moment visele: „Nu-mi doresc nimic acum”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest