Andrei de la Mireasa a trecut la Inga! Reacția familiei concurentei: ”E un jucător”

 

Concurentul a ajuns la a patra fată din casa Mireasa. Sora Ingăi a intervenit telefonic pentru a o avertiza.

 

După ce s-a pupat cu Ana la prima petrecere din casa Mireasa, apoi a fost într-o cunoaștere cu Deni și mai apoi a declarat că-i place de Raluca, Andrei a ajuns acum la Inga. Băiatul i-a făcut o serie de declarații de dragoste acesteia la petrecerea de sâmbătă seara. Printre altele i-a transmis: „Te ador mult și aș vrea să ne cunoaștem”, insistând să o întrebe pe aceasta dacă sunt într-o cunoaștere.

 

Inga este mai degrabă precaută, având în vedere trecutul lui Andrei în casa Mireasa. Însă Tatiana, sora concurentei, a intervenit telefonic în emisiune pentru a o avertiza pe aceasta: „Sfatul meu este că ea ar trebui să cunoască și alți băieți. Nu mi-aș dori să facă un pas în cunoaștere atât de repede, deci noi o urmărim din Portugalia. Cred că trebuie să se mai gândească, să mai cunoască, să mai vadă. Deocamdată nu văd nimic așa față de Andrei către Inga, văd așa o distanță, nu văd o plăcere. Eu cred că Andrei a fost și este un jucător”.

 

Acuzat de Tatiana, Andrei a căutat să se justifice: „Eu de la început am mai spus că mi-a plăcut de Inga, dar am fost în cunoaștere cu Deni și eu, pur și simplu, nu mă bag și în alte cunoașteri. Deni când a venit, era fată nouă, mi-a plăcut de ea și am simțit să o cunosc. M-am reorientat, îmi place mai mult de Inga”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest