Andrei, decizie radicală privitoare la Yana: „Relația noastră s-a terminat!”

 

Chiar dacă multă lume se aștepta ca în viitorul apropiat concurentul să-i pună inelul de logodnă pe deget tinerei din Moldova, iată că acesta a luat o hotărâre șoc.

 

Yana și Andrei, tineri care provin din lumi diferite, cu concepții de viață diametral opuse, păreau că s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Totul era numai lapte și miere în relație, dar iată că o discuție apparent banală a stricat chimia dintre cei doi. Totul a pornit de la Elena și Adrian, care au dat de înțeles că Andrei, deși în relație cu Yana, i-ar face curte Elenei.

 

Adrian a spus la un testimonial, după discuția cu Elena: „am sesizat faptul acesta de mai multe zile. Nu sunt corecte aceste priviri, când ști că ești în altă relație. Mi-a explicat Elena că vreau să meargă la ea acasă la Constanța. I-a spus că își ea și ea o prietenă, își ea și el un prieten și văd ce iese. Din chestia asta a reieșit faptul că are alte intenții. Poate băiatul așa e el, e bun cu toată lumea. Mă deranjează mai mult faptul că el e într-o relație și se uită la altă fată. E vorba de Andrei!”

 

Inițial, Andrei s-a amuzat de disuția celor doi, reiterând dragostea pentru Yana: „Cu tot respectul față de voi eu iubesc o singură femeie cu care vreau să merg cât mai departe! Nu am nicio intenție, cum să-i spun, asupra viitoarei tale iubite. Pur și simplu sunt de părere că aceste discuții nu-și au rostul”.

 

În schimb, Yana a părut contrariată: „Eu știu despre discuție. Adică eu am vorbit astăzi cu Elena, mi-a povestit de discuția de duminică. Nu mă simt deranjată, ci unele aspecte, că i-a spus Elenei că se va duce la mare doar cu mama lui, adică fără mine. Ea să ia o prietenă, asta mi s-a părut deranjant. Dacă o să fim afară și ne certăm el ce o să facă, poate o să caute la altcineva”.

 

Faptul că Yana nu are deloc încredere în el, în condițiile în care el nu a acuzat-o vreodată în ciuda materialelor care au apărut cu ea, l-a făcut pe acesta să anunțe o decizie radicală: ruperea relației cu concurenta din Republica Moldova.

 

Andrei s-a justificat: „Nu e o decizie luată la nervi, asta e clar. Să presupunem că Adrian și Elena sunt foarte buni detectivi. Ea, ca iubită a mea, ar fi trebuit să spună că nu dă curs la lucruri care mi se par mie. Ce-ar fi trebuit să facă: să vină la mine să-mi spună am văzut că te cam uiți după Elena. Dar ea ce-a făcut: a vorbit cu ei, le-a dat credit lor, iar atunci când au venit anumite lucruri despre ea, eu i-am oferit încredere ei. A spus că mă iubește, că are încredere în mine și ea dă curs la ceea ce spune Elena. A fost o psihologie inversă din partea Elenei și lui Adrian. Dacă tu declare că mă iubești ai încredere în mine. Relația noastră s-a terminat, a aflat acum în direct. Nu mai e nevoie de nicio discuție, sunt categoric și irevocabil. Nu e nicio perspectivă. Chiar și când am discutat cu ea: mi-a zis o lună, două, trei. O iubesc, dar nu vreau să…”

 

Yana și-a acuzat iubitul că e fals: „Eram pe gânduri, nu ți-am spus hai, pa! După tot ce a declarat ea nu mai vreau nimic. Ești fals pentru că spui că mă iubești și am ajuns la așa ceva”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest