Andrei Emanuel, noul concurent din casa Mireasa, are un trecut tumultuos: „Am o fată de 9 ani și fosta e gravidă în 7 luni!”

 

Un nou băiat a intrat în competiție: Andrei Emanuel are 36 de ani și a venit să-și cunoască sufletul pereche.

 

După ce Dani a părăsit casa Mireasa, imediat ce au apărut informații că așteaptă un copil, fosta parteneră fiind aproape de soroc, în competiție a intrat un nou concurent cu un trecut mai complicat. Este vorba de Andrei Emanuel, 36 de ani, care are o fetiță de 9 ani și mai așteaptă un copil, ultima iunită fiind gravidă în luna a șaptea.

 

Andrei Emanuel și-a justificat despărțirea de mama fetiței sale astfel: „Am o fată care face 9 ani în mai acum. Mama ei are 26 de ani, eram împreună, ne iubeam. Am făcut un copil. Sincer, nu am tras de ea pentru că eram sătul, mi se părea o femeie foarte cicălitoare. Mă ocup de fetița mea. Știe și de chestia cu emisiunea, avem o relație foarte bună”.

 

Apoi noul concurent a povestit că s-a implicat într-o altă relație și că așteaptă un nou copil: „Am avut o nouă relație cu o fată cu 11 ani mai mică, care acum e gravidă. Când ajungi la chestia asta cu copilul simți că te șantajează un pic. Având în vedere că e o fată care în 2 luni va naște copilul meu, e posibil să am greutăți să stau departe, aș vrea să-l văd”.

 

Având în vedere trecutul său, Andrei Emanuel nu are pretenții exagerate de la potențialele partenere: „Nu contează pentru mine dacă fata care-mi place a mai fost căsătorită, mă interesează prezentul persoanei, pentru că nu trăiesc cu trecutul ei”.

 

Moderatoarea emisiunii, Simona Gherghe i-a transmis concurentului că are timp până la data de 30 aprilie să cunoască fetele, să vadă dacă acestea sunt sau nu pe gustul său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest