Andrei îi explică Yanei de ce va fi fidel toată viața unei singure femei: „M-aș înșela pe mine”

 

Yana pare să-l fi cucerit iremediabil pe concurent, acesta mărturisindu-i cum vede relația în timp.

 

Într-o discuție în doi, Yana pornește o discuție referitoare la infidelitatea în cuplu, subiect pe care-l consideră, se pare, deosebit de important: ”Eu nu aș sta acolo unde nu sunt fericită. Se poate întâmpla fără să vrei. Chestia cu înșelatul este pentru mine mai important. Dar am spus înainte că am încredere în tine și nu am motive să am dubii în ceea ce te privește și până acum e bine”.

 

Andrei îi prezintă partenerei viziunea sa asupra unei relații, explicându-i de ce nu trebuie să-și facă griji că ar putea fi înșelată de el: „Dacă bărbatul înșeală femeia nu e neapărat vinovat, e vina femeii că acceptă situația. Tu ai adus în discuție deci ar putea fi un motiv de îngrijorare pentru relația noastră. Știi de ce nu mă pot eu concentra pe o singură femeie și aleg să fac asta? Pentru că ofer mult, investesc într-o relație și mă asigur că omul de lângă mine nu suferă. Eu te înțeleg că ai anumite temeri pentru că ai trecut printr-o relație în care ai fost înșelată, dar eu nu mă joc. Cum aș putea eu să mă așez în pat lângă tine, când știu că… Vrei să vorbești cu un tip pe internet fă-o! Că nu mă înșeli pe mine, te înșeli pe tine. Vrei să ieși în oraș? Du-te, plimbă-te, ieși ca fetele la shopping”.

 

Yana caută să-i ofere niște răspunsuri lui Andrei: „Ai rămâne cu o singură fată pentru că este prea complicat să te concentrezi pe două. Dar poate aveți o conexiune mentală, poate e interesantă ca persoană, poate vezi în perspectivă”.

 

Concurentul este însă pus pe gânduri la răspunsul Yanei la întrebarea Te vezi împreună cu mine:  „Da, o lună, două, un an, doi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest