Andrei Macovei a schițat portretul robot al miresei lui: „Poate să fie mai nebunatică”

 

Ce aspecte sunt definitorii pentru noul concurent de la Mireasa Capriciile Iubirii la partenera cu care își dorește să împartă viața.

 

Start lansat al sezonului 7 din show-ul matrimonial Mireasa Capriciile Iubirii. Andrei Macovei, unul dintre concurenții care a intrat în luptă pentru marele premiu, dar în special pentru a-și găsi jumătatea, a creionat calitățile pe care aceasta ar trebui să le aibă.

 

Andrei este barman, s-a lansat în afaceri, și are o serie de preferințe fizice la pretendente: Ce vreau eu de la o fată e să nu fie mai înaltă ca mine și nici mai plinuță, pentru că uitați-vă ce gabarit am eu.”, a spus Andrei Macovei, cu referire la faptul că el este un bărbat slab, și are 1.77 m înălțime.

 

Andrei a menționat că a avut 3 relații în trecut, dar una l-a afectat foarte puternic, atunci când o fostă parteneră l-a lăsat pentru un alt bărbat. Să mă respecte pentru ceea ce sunt, să știe să iubească, să știe să aprecieze. Să fie acea sclipire. Poate să fie mai nebunatică, și eu sunt mai nebunatic, dar să știe să se comporte în societate. Trecutul nu prea are importanță, decât prezentul și viitorul.”, a spus Andrei Macovei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest