Andrei s-a plâns mamei de Yana! „Nu sunt câinele nimănui, să mă legi, apoi să mă dezlegi!”

 

După ce a pus punct aventurii cu Yana, Andrei și doamna Mioara au comentat situația. Mama și fiul sunt pe aceiași lungime de undă în ceea ce o privește pe concurenta din Republica Moldova.

 

Andrei a pus punct relației cu Yana, a spus cu subiect și predicat că orice s-ar întâmpla nu se mai întoarce la ea, decizie apreciată de mama lui. Totuși, doamna Mioara nu mai înțelege acum rostul de a sta în emisiune. Într-o discuție cu Andrei, mama acestuia s-a plâng că s-a îmbolnăvit și a spus că vrea acasă pentru că nu mai vede care e rostul să rămână în emisiune.

 

”Nu mai vreau! Gata! Să stea cei care își doresc! Să rămână cei care sunt în cuplu cu adevărat! Nu noi! Trebuie să plecăm amândoi. Să ne dea oamenii afară, să plecăm acasă. M-au trimis aici. Sănătatea mea e importantă. Să se uite la mine, să vadă cum plâng. Tu, Andrei, stai liniștit pentru că chiar nu ai pentru cine să lupți. Chiar ți-am dat șansa, ce tot stai atât și cerșești dragoste de la cine nu trebuie. De-aia nu au stat bărbații ăia cu ea”, a spus doamna Mioara.

 

Femeia a continuat tirade: „Am probleme, vreau să mi le rezolv acasă. Să fiu bună cu oamenii care sunt încăpățânați.Dar când văd că tu îți dorești ceva și celălalt e nepăsător nu am ce să fac. Să n-o mai văd că urcă aici sus, că fac circul de pe lume. Și Aron a refuzat-o, și Perneș, și toți. Noaptea nu mai dorm, trebuie să plâng. Păi ce să văd că ia mâna după tine ca și cum aș arunca o hârtie la coș acuma eu”.

 

Andrei a fost pe aceiași lungime de undă cu mama sa, dorind parcă să-și confirme lui că a făcut o mișcare bună atunci când a renunțat la Yana: „Gata, nu mai tolerez nimic. Ce să mai tolerez. Îi urez multă sănătate și cu asta basta. Tu plângi că ai problemele tale sau din cauza alor mele. Și eu cred că sentimentele ei nu au fost reale, corect ar fi fost să vină să vorbească cu mine. Și să elimine orice gând, pentru că nu e așa. Eu nu-I consider vinovați pe Adrian și Elena, ci pe omul de lângă mine. Eu îmi doresc o femeie cu care să trag împreună, să facem amândoi. Eu nu sunt câinele nimănui, să mă legi când vrei tu, apoi să mă dezlegi. Mă umilești în față, despre ce vorbim. Îi doresc sănătate, înțelepciune și să gâsească pe cineva după sufletul și inima ei”.

 

În discuțiile din platou, Andrei a reconfirmat poziția de neînduplecat: „S-a văzut cât de ușor renunță la mine. Nu m-a lăsat să-i explic. Nu mă interesează trecutul ei, pur și simplu mă deranjează că nu are încredere în mine. Orice dubiu pe care-l ai vii și vorbești cu omul de lângă tine. Orice acuzație care I se aduce, tu ce faci, te duci și vorbești cu cei care au inventat – doi protagoniști buni, despre care eu nu am crezut că ar fi în stare de așa ceva, dar totuși au reușit. În loc să discute cu mine! Că mă țin eu după Elena! Adrian, tu n-ai deloc încredere în tine și e mai ușor să cauți vinovați decât soluții la frustrările tale”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest