Andrei și doamna Mioara, scandal în direct! Yana: „E o piedică în calea relației!”

 

Yana a ajuns mărul discordiei în familia lui Andrei. În weekend a avut loc un schimb dur de replici între mamă și fiu.

 

Andrei se ceartă cu doamna Mioara pentru Yana. Tânărul îi cere mamei sale să nu se mai implice în relația lui. În schimb, doamna Mioara are doar cuvinte urâte la adresa iubitei fiului ei: Aveți numai discuții din trecut, m-am săturat de voi. Numai supărări și bosumflări. Cred că v-au făcut plângând. Nu mai vorbiți despre trecut. Cred că și ăia de 15 ani pot să se comporte ca niște adulți. Zăpăciți casa aici numai cu certuri care nu-și au rostul. Când ai intrat la Capricii tot supărat. Numai certuri la voi, nu o să faceți casă niciunul, nici altul. Nu-i dai pace lui Andrei, îi zăpăcești capul. Se poată cu tine ca cu oul. A făcut-o mă-sa sensibilă. Stai așa milog în fața ei. Eu știu să mă comport, nu cu bosumflările de le are ea toată ziua. Tu n-ai venit să te măriți, ci să te vadă lumea, să te faci vedetă. Cine Dumnezeu te-a adus pe tine aici, să-mi bat eu capul cu tine. A venit o vedetă de la Chișinău!”  

 

Pus între ciocan și nicovală, Andrei caută o soluție de mijloc: „Crezi că doi oameni se pot cunoaște într-un timp atât de scurt. Tu vezi certuri, eu nu ridic tonul, doar cu tine. Lasă-I familia în pace. Bine că ai avut tu o familie bună”. Yana nu mai rezistă și izbucnește: „Doamna Mioara, dați-mi pace. Nu-mi spuneți dumneavoastră când să fiu supărată și  când nu”.  

 

În discuțiile cu Gabriela Cristea, doamna Mioara e mai vehementă: „Ea că mă face femeie nebună! I-ai spus ei cum mă face pe mine? Eu n-am făcut-o nebună, am făcut-o să se îndrepte. Dar cine ești tu să-mi pui mie restricții. Oricum ce faceți, faceți de râs toată emisiunea. N-aveți respect față de oameni. Se vede clar că Yana nu-și dorește nimic. Spune vorbe aruncate în vânt”. Debitul verbal al mamei îl face pe Andrei să nu găsească portițe pentru a-și susține punctul de vedere: „Dacă te iei de ea în continuu. Nu stau milog. Dacă ai promis că nu te mai bagi, nu te mai băga”.

 

Yana trage concluzia: „Nu pot să o conving pe doamna Mioara în ceea ce mă privește, dacă asta e părerea ei o las cu părerea ei. Pur și simplu, ce spune, ce face, asta ne afectează pe noi. Simt că este o piedică în calea relației”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest