Andrei și Yana, aniversare tristă încheiată cu un pupic de noapte bună!

 

Cei doi îndrăgostiți din casa Mireasa s-au despărțit exact la o lună după ce au început relația.

 

Andrei și Yana au avut parte de o petrecere pentru aniversarea relației lor. Cei doi ar fi făcut o lună de relație, dar Andrei a decis să pună stop. În mod ciudat, Perneș și Sabrina au fost cei care le-au organizat petrecerea, iar Alina și Valentin au fost alături de prietenii lor în aceste clipe frumoase.De la eveniment au lipsit Leo, Anda, Larisa și doamna Dana, care au bârfit în curte.

 

Celor care au stat la o mică bârfă pe terasă li s-a părut incredibil faptul că Sabrina și Perneș s-au implicat în organizarea petrecerii. Larisa se confesa cu doamna Dana: „Chiar sunteți penibili! Doamne, sunteți de groază! Sabrina a dat aia din mână, cred că a realizat ceva”.

 

Aniversarea a fost, în mod firesc una tristă, având în vedere că Andrei a decis să pună punct relației, nemulțumit că partenera lui nu are deloc încredere în el. „Nu e o decizie luată la nervi, asta e clar. Să presupunem că Adrian și Elena sunt foarte buni detectivi. Ea, ca iubită a mea, ar fi trebuit să spună că nu dă curs la lucruri care mi se par mie. Ce-ar fi trebuit să facă: să vină la mine să-mi spună am văzut că te cam uiți după Elena. Dar ea ce-a făcut: a vorbit cu ei, le-a dat credit lor, iar atunci când au venit anumite lucruri despre ea, eu i-am oferit încredere ei. A spus că mă iubește, că are încredere în mine și ea dă curs la ceea ce spune Elena. A fost o psihologie inversă din partea Elenei și lui Adrian. Dacă tu declare că mă iubești ai încredere în mine. Relația noastră s-a terminat, a aflat acum în direct. Nu mai e nevoie de nicio discuție, sunt categoric și irevocabil. Nu e nicio perspectivă. Chiar și când am discutat cu ea: mi-a zis o lună, două, trei. O iubesc, dar nu vreau să…”, a spus Andrei privitor la relația cu Yana.

 

Și aniversarea s-a încheiat așa cum ar fi trebuit să înceapă, cu un sărut de „Noapte bună”. Când a văzut filmulețele cu ei doi, lui Andrei i-au dat lacrimile. „Am plâns, ai sărutat-o. Dar vreau să cred că sunt un om serios, nu mă împac”, a spus concurentul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest