Andrei și Yana, priorități diferite: „Eu vreau să mă realizez, tu vrei o familie!”

 

Discuție aprinsă între Yana și Andrei pe tema potenței financiare. Iar când doamna Mioara a văzut imaginile de pe Instagram cu locurile exotice în care s-a plimbat moldoveanca, lucrurile au luat o turnură și mai rea.

 

Yana și Andrei par a avea priorități diferite, fapt sesizat de concurentă: „Eu sunt pentru realizarea personalității, vreau să mă realizez cumva, iar bărbatul meu să se realizeze. Tu nu vrei să te realizezi, ci să îți creezi familia. Nu vreau să mai vorbim despre tema asta, a banilor. Deja în casă am vorbit nu o dată, ci de mai multe ori despre asta. Și nu vreau să mai vorbesc”.

 

Andrei i-a explicat că n-are mașină și nici casă, dar crede că în doi viața va fi mai frumoasă: „Dacă tu vrei să-ți trăiește viața colorată, roz, fă-o. Ai mai avut relații, ști ce înseamnă. Ai o oarecare experiență destul de mare încât să înțelegi… Nu sunt sărac lipit pământului, dar nu pot nici să mă laud. N-am nici mașină, stau în chirie, muncesc. Mi-am ajutat familia, am făcut școală. Am început de jos… atât a fost. Nu mă plâng, știu că dacă omul de lângă mine mă acceptă pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce am. Vreau ca atunci când tragem linie să vedem ce am făcut împreună”.

 

Yana s-a arătat un pic deranjată de subiect și de atitudinea partenerului ei: „Ce te interesează, spune-mi direct. Nu mă lua pe ocolite. Sunt lucruri prea evidente pentru a le discuta. Clar că am intrat în relația asta știind acest lucru, nu-mi făceam nicio speranță. Nu contează. Oamenii ăștia nu știu ce prieteni am, ce viață am avut. Ei au tras concluzii, după niște poze de pe Instagram”. Andrei a spus: „Eu nu te judec, doar că s-a pus problema asta: Băi, Andrei, trezește-te!”

 

În cadrul emisiunii s-au pus o serie de imagini de pe Instagramul moldovencei, cu locurile exotice în care aceasta a călătorit. Este evident că între cei doi există diferențe destul de mari din punct de vedere financiar. Doamna Mioara a reacționat prompt după ce a văzut imaginile: „Nu mai am cuvinte, nu am ce să comentez. Sunt imagini frumoase, doar că trebuie bani mulți. S-o ducă așa, cum îi place ei. E alegerea lui Andrei, până acum am spus că-mi place, dar nu-mi place nimic”.

 

Yana a căutat să dea un răspuns mai degrabă diplomatic: „Nu cred că se pune corect problema să întrețină el un anumit stil de viață. Ce am avut, am avut. Vom lucra împreună, sau cine știe, voi lucra eu singură pentru amândoi. Dar nu trebuie să se pună așa problema. Vreau să mă realizez, Andrei e mai mult fixat pe familie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest