Aniversare cu scântei, Cosmin a părăsit platoul! Andrei a deschis un nou front de luptă, cu Perneș: „Ești o tentativă de bărbat, un bufon!”

 

Aniversarea unei luni de relație între Cosmin și Alexandra s-a încheiat prost, cu o grămadă de conflicte, declanșate de trio-ul fantastic!

 

Alexandra și Cosmin au împlinit o lună de când sunt împreună, așa că evenimentul se cerea sărbătorit, iar ceilalți concurenți și mamele îi felicitau rând pe rând. Totuși, nu toți din casă se bucurau sincer pentru sărbătoarea celor doi, având apoi remarci de făcut

 

O discuție în trei, între Larisa, Sabrina și Perneș a declanșat o serie de conflicte în casa Mireasa. „E atât de împrăștiat băiatul acesta. E genul care așteaptă să-i faci și cafeaua. E un copil”, l-a bârfit Larisa pe Cosmin. Sabrina a marjat și ea pe subiect: „Alexandra e fată super-ok, păcat că s-a împritenit cu Nora. Dar se îndepărtează ușor, ușor. E stilul tău, crescută în afară. Dar e copil, cât are 22 de ani, se îndrăgostește repede. Noi vedem altfel lucrurile, sunt 5 ani diferență. Nu-mi plăcea nici Aron, nu îmi place nici Cosmin”.

 

Cum discuțiile între ei nu erau extrem de clare, Simona Gherghe a fost curioasă să afle mai multe, fapt care a scos în evidență nervii întinși la maxim ai lui Cosmin. „Vă e frică, atunci când vă e frică vă arătați adevărata față. L-am văzut acum și pe Perneș, că a început să comenteze el”, s-a revoltat partenerul Alexandrei, apoi a părăsit platoul, trecând prin fața camerei de filmat.

 

Simona Gherghe a reacționat prompt: „Cosmin nu e ok să te ridici și să pleci. Ai trecut și prin cadru, nu se face. Când vorbesc eu, peste mine nu vorbește nimeni. Trebuie să ai respect, și nu atât față de mine, pentru că nici eu nu plec cu voi acasă, nici voi cu mine. Dar ar trebui să aveți respect față de cei de acasă, cei care vă trimit fel și fel de lucruri, sunteți pentru ei Dumnezeu pe pământ”.

 

Scena s-a încheiat cu săgețile lui Andrei îndreptate în primul rând spre Perneș, dar și asupra Sabrinei, față de care, se pare, băiatul este atașat: „Am văzut mai multe lucruri acolo, s-a terminat Mireasa pentru mine. Și Perneș e cel mai mare copil din casa asta și e cel mai mare bufon. El face previziuni, scontări, iar el nu știe nici măcar să lege o frază. E o tentativă de bărbat, nu reprezintă nimic. Ce am vrut eu să fac vis-a-vis de Sabrina a fost cât se poate de uman, de natural. Din punctul meu de vedere s-au contrazis și Sabrina, și Perneș în tot ce au făcut și ce spun. Eu personal m-am retras din triunghiul acesta al Bermudelor”.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest