Aron a părăsit emisiunea Mireasa! Ce se întâmplă cu bunica Elena!

 

După mult timp petrecut în casa Mireasa, fără a-și găsi dragostea, Aron a fost eliminat din cadrul emisiunii prin votul telespectatorilor.

 

Aron și Adrian au fost aleși de fetele din competiție să plece din Casa Miresa. Publicul a votat intens în această săptămână și a ales să elimine unul dintre băieți. A fost o luptă strânsă între Aron și Adrian. Aron este concurentul care va părăsi emisiunea, fiind votat de 52,16% dintre telespectatori. Adrian a strâns-o în brațe pe Elena, fericit că va continua în competiție. De asemenea, și  bunica Elena va rămâne în competiție, alături de Sese/

 

Aron este concurentul care a format primul cuplu din acest sezon în casa Mireasa, cu Alexandra. În cele din urmă relația dintre cei doi nu a rezistat, concurenta căzând în brațele lui Cosmin, și el eliminat între timp din întrecere. Aron s-a reorientat când în casa Mireasa a intrat Elena, însă băiatul a dat cu piciorul relației, după ce tânăra i-a transmis opiniile ei privitoare la egalitatea între sexe, care contraveneau cu convingerile lui Aron, luate din canoanele bisericești.

 

În altă ordine de idei, publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit, Fata Favorită și cum arată TOP 3: Mama Săptămânii este doamna Eleonora, Perneș este Băiatul săptămânii, iar Giovana este Fata saptămânii!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest