Aron, prima reacție după ce Giovana și Sese au câștigat Mireasa, sezonul 5! „Și-au ascultat inimile lor!”

 

Fostul concurent de la Mireasa a avut un mesaj emoționant pentru câștigătorii show-ului matrimonial.

 

Aron a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din casa Mireasa. A încercat o serie de relații în casă, dar niciuna nu a avut sorți de izbândă, fie pentru că sentimentele lui nu au fost împărtășite, fie că partenerele nu au avut aceleași viziuni religioase cu ale lui. El a fost primul concurent eliminat din competiție care a reacționat după ce Sese și Giovana au ridicat marele premiu.

 

Aron a postat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare împreună cu soții Seserman, alături de un mesaj în care își manifestă bucuria că aceștia au ridicat marele premiu!

 

„Mă bucur din tot sufletul meu că cel mai drag cuplu și iubăreț a reușit să fie puternic, să depășească orice moment neplăcut cu zâmbetul pe buze, cu capul sus și nelăsând loc de a asculta sfaturile sau indicațiile altor persoane, ci și-au ascultat inimile lor făcând cum au considerat mai bine de cuviință pentru ei și familiile lor. Felicitările mele pentru parcursul vostru, pentru câștigul vostru, dar și pentru că sunteți un cuplu minunat !! Vă pup, vă îmbrățișez cu drag și o să fiu alături de voi oricând va fi nevoie ! 💜💜💜”, a scris Aron pe Instagram.

 

Giovana și Sese au câștigat 40.000 de euro în urma participării la show-ul Mireasa. Cei doi nu au vrut să dea prea multe amănunte în privința modului în care vor cheltui banii, ânsă le-au transmis fanilor lor că plănuiesc să plece în curând într-o excursie în Elveția.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest