Aron, replică tăioasă pentru Elena: ”Egalitatea dintre bărbat și femeie nu o să existe niciodată!”

 

Elena a căutat să înțeleagă de ce Aron a renunțat atât de ușor la ea. Ina a venit cu o nouă ipoteză: Aron ar fi început o relație cu Ina pentru a nu fi eliminat din casa Mireasa.

 

Elena este foarte afectată de despărțirea de Aron. Ea s-a plâns Alinei: „Efectiv sunt șocată, nu-mi vine să cred. Era cu mine aseară, iar acum gata. S-ar fi găsit o cale de mijloc”. Confesoarea a îndrumat-o spre un dialog cu Aron: „Trebuie să înțelegi că vine într-o familie de preoți, în care cununia în biserică e foarte important. Nu merită să suferi, dacă nu vorbești cu el. Încearcă să-I spui ce te macină”.

 

Elena s-a conformat și a încercat să pornească o discuție lămuritoare, găsindu-l însă pe Aron complet detașat de situație. Băiatul i-a explicat: „Tu ai spus că nu faci compromisuri. Iar cale de mijloc în situația asta nu există. Pentru că eu nu am să-I spun preotului să sară peste versetul respectiv. Eu nu sunt persoana aia. Mă vezi super detașat, super liniștit în momentul de față. Am lucrat singur cu mine. Iar rațiunea bate pasiunea în momentul de față. Dacă ar fi fost sentimentele duse la un punct mai înalt în momentul de față, cu siguranță pasiunea ar fi intervenit peste rațiune, și aș fi fost trist, supărat. Nu pot să mă prefac că sunt supărat. Eu nu văd cale de rezolvare aici. Aici vorbim iar de egalitatea dintre bărbat și femeie, care nu o să fie niciodată”.

 

Într-o discuție cu Elena, Ina a sugerat că Aron doar s-a folosit de ea pentru a scăpa de eliminarea din casa Mireasa. Argumentul: a început relația cu Elena în momentul în care a fost anunțat că este la duel cu Ionuț, unul dintre cei doi urmând să plece din emisiune: „Gândește-te puțin. A început relația cu tine marți, exact când a intrat în cursa de eliminare”. La Capricii, Aron a fost înfuriat de supoziția Inei și a reiterat: „Nu accept o astfel de persoană, care nu e religioasă”.

 

Pusă să detalieze cum vede calea de mijloc în situația dată, Elena a spus: „Dacă femeia jură mi se pare normal ca și bărbatul să jure același lucru. Eu am depus o dată un jurământ, am văzut pe pielea mea ce se întâmplă. Eu nu jur strâmb. Am vorbit cu un teolog, acum câțiva ani. Cu timpul, când am simțit pe pielea mea… E o cale comună. Plus că eu merit un bărbat care să fie 100% deschis cu mine. A renunțat foarte ușor. Poate pentru el nu a fost o decizie foarte importantă. E un semn că nu-i pasă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest