Aron și Dani continuă curtea la Yana. Perneș caută să câștige teren: „Tu ești ispita emisiunii”

 

Cei trei băieții luptă în continuare pentru inima frumoasei moldovence. Fata nu dă încă un semn clar spre care dintre ei și-ar îndrepta atenția.

 

Aron a profitat în weekend de câteva momente în care Yana era singură și i-a pus o serie de întrebări, mai pe ocolite. Cea mai important: „Cum ești într-o relație?” Iar răspunsul moldovencei nu a întârziat: „Aș intra numai din dragoste mare, să am sentimente, să zboare fluturașii în burtă”.

 

De partea cealaltă, Dani s-a declarat îndrăgostit de Yana, i-a mărturisit lui Andrei: „Vreau o întâlnire cu Yana! Vreau neapărat să ies cu Yana... Nu mai vreau pe nimeni, doar pe Yana!... Dacă acceptă producția, nu mai cer nimic". Apoi i-a spus direct și fetei ce sentimente are. Yana a lăsat de înțeles că se simte o nuanță mai confortabil în preajma lui Aron: ” Cu Aron am vorbit înainte și înțeleg modul lui de comunicare”.

 

Așadar, atât Dani, cât și Aron se arată interesați de Yana. După atâta ceartă, Perneș își caută scuzele în față Yanei: "Tu ești ispita emisiunii... Am venit să-mi cer scuze pentru reacția pe care am avut-o... Cumva, sper că ai înțeles că nu a fost din vină ta reacția mea, ci din vina cuvântului adresat... Ideea este că îmi place cum reacționezi și cum pui problema..."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest