Aron și-a prezentat opiniile referitoare la perechile din concurs: „Îi văd și pe ei cu un cuplu bine consolidat. Dar sunt nisipuri mișcătoare”

 

Unul dintre cei mai vechi concurenți din casa Mireasa și-a prezentat opiniile vis-a-vis de cuplurile aflate în competiție.

 

Aron a fost primul care a format un cuplu în casa Mireasa, alături de Alexandra. Însă relația s-a încheiat prematur, iar acum concurentul va ieși din întrecere. În Gala de sâmbătă, Aron a fost votat să plece acasă de către public. Înainte de a se despărți de cei din casă, concurentul a făcut o analiză a cuplurilor rămase în competiție.

 

Despre participarea în competiție, Aron a spus: „Nu am nici un regret din casa Mireasa. M-am atașat de toată lumea, dar s-a văzut că am avut un atașament mai mare față de Andrei. La Mireasa m-am regăsit pe mine. A fost o experiență extrem de frumoasă pe care nu o voi uita. Cel mai important lucru a fost să fiu mai răbdător și să fiu mai cugetat în ceea ce spun. Nu știu cine va câștiga, pentru că în casa Mireasa totul e pe nisipuri mișcătoare”.

 

Aron a trecut apoi la analiza propriu-zisă a cuplurilor: „Referitor la Andrei și Yana pot să spun că relația lor se construiește și, cu siguranță, dacă Andrei știe ce pași să facă va avea lângă el femeia mult dorită. Cuplul Sabrina și Perneș îl pot descrie cu suișuri și coborâșuri. Dar și la Alina și Valentin tot de suișuri și coborâșuri vorbim, dar se vede că nu vor renunța unul la celălalt. Despre Leo și Anda pot să spun că la ei, zi de zi, iubirea radiază. Îi văd și pe el un cuplu bine consolidat. Însă Giovana și Sese par cel mai consolidat cuplu, așa va fi și afară, vor fi fericiți”.

 

Concurenții au regretat plecarea lui Aron. Leo a spus: „M-am atașat de Aron, a fost un eveniment trist că a plecat”. Larisa l-a completat: „Aron este un băiat foarte bun, întotdeauna te ajuta, chiar m-am atașat de el”.

 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest