Băieții au decis: ce fete au intrat în cursa pentru eliminare din casa Mireasa!

 

Una dintre concurente va părăsi la finalul săptămâii Casa Mireasa. Totodată, sunt mici modificări în topurile săptămânii.

 

Băieții din casa Mireasa au avut misiunea de a stabili ce fete vor intra la duel pentru a fi eliminate din competiție. Larisa a primit cele mai multe voturi, nu mai puțin de patru, din partea lui Aron, Valentin, Adrian și Andrei. Este cel puțin ciudat, având în vedere faptul că a ieșit la ultimele date-uri chiar cu Adrian și Aron, cel mai probabil transmițându-le acolo să o voteze. Mai ales că nu s-a arătat deloc deranjată de nominalizările primite, ci din contră: „Sincer, în momentul ăsta nu mă deranjează nominalizările. Sunt bucuroasă fiindcă îmi doresc să plec acasă”.

 

Perneș a nominalizat-o pe Inna, justificându-se astfel: „Am auzit că-și dorește să plece acasă, nu a găsit pe cineva”. Elena a încasat două voturi. Sese a explicat astfel nominalizarea: „A avut răutăți. În principiu a avut cu iubita mea, apoi se ruga să plece Aron”, în timp ce Leo a avut o justificare mai elevată: „Eu consider că mentalitatea ei nu rezonează în casă cu nimeni”.

 

Elena a fost diplomat: „E părerea lor, o accept”. În vreme ce Inna a părut că nu e deloc deranjată de votul primit din partea lui Perneș: „Nu m-a deranjat deloc votul lui Perneș. Absolut deloc. Mersi”. La duelul eliminării Larisa va lupta cu Inna, asta pentru că „fata de pe ultimul loc votată de către telespectatori este Inna”, după cum a anunțat Gabriela Cristea.

 

În privința topurilor săptămânii nu s-au schimbat prea multe. Doamna Eleonora continuă să fie mama săptămânii, la băieți ierarhia a rămas nemodificată: Sese, Perneș, Valentin, în timp ce la fete, comparativ cu săptămâna trecută Alina a trecut peste Sabrina, făcând rocada între locurile 2 și 3, Giovana menținându-și fotoliul de lider.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest