Băieții de la Mireasa au ieșit la agățat în mod organizat! „Am avut mai multe date-uri decât în casă”

 

Perneș și Sese au fost cei mai convingători concurenți și vor da barajul pentru o mega-întâlnire cu iubita lor.

 

Cei șapte băieți din Casa Mireasa se pregăteau de o mare provocare, direct în inima Bucureștiului. Perneș a fost cel care a citit cum suna cerința probei: „Fiecare băiat are la dispoziție 10 minute să convingă cât mai multe doamne sau domnișoare să accepte un date cu el. Se așează la masă cu domnișoara, ciocnește un pahar de vin și oferă un compliment”.

 

A fost practic o cursă contra-cronometru pentru a convinge cât mai multe fete de pe stradă să iasă la un date de 5 secunde. Fiecare concurent invita o fată la un pahar de vin, apoi ceilalți veneau cu recuzita: masă, scaune și deveneau și un fel de cor pentru întâlnirea ad-hoc.

 

După alergătura prin centrul Bucureștului, Andrei a spus: „Cred că am avut mai multe date-uri decât am avut în casă. Vreo 5”. Sese, deși câștigător al probei, nu a fost tocmai mulțumit de el: „Nu prea mi-a ieșit că nu am vrăjeală așa în București”.Leo a avut ghinionul de a nu întâlni pe nimeni pe stradă: „Ăsta a fost target-ul meu, un date”. Perneș s-a arătat victorios: „Cred că am reușit să acumuleze 7 date-uri”.

 

Câștigătorii au fost Perneș și Sese, câte 7 întâlniri. Simona Gherghe a anunțat însă: „Premiul este un date special, nu putem face dublu date, așa că e o probă de departajare. Și la Mondial e un baraj, când sunt unii la egalitate”. Larisa propune o competiție similară și pentru fetele din Casa Mireasa: „Ar fi fain să să aibă și fetele acest task, ar fi distractiv”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest