Băieții de la Mireasa și-au dezvăluit strategiile cu care vor să le cucerească pe fete: ”Dacă se prinde din mici detalii…”

 

Concurenții de la Mireasa au stabilit tacticile cu care vor să se apropie de inimile fetelor din casă. Fiecare are un plan bine pus la punct.

 

Concurenții de la Mireasa au inițiat o discuție cu privire la strategiile pe care le au în vedere pentru a intra în grațiile fetelor din casă, care așteaptă să fie cucerite. Fiecare pare să aibă o altă abordare. Spre exemplu, Alex e dispus să o invite la o cafea și să-i transmită textual sentimentele pe care le are.

 

„Depinde de situație, că dacă văd o fată că își îndreaptă atenția numai către tine, nu o să fac absolut nimic. O servești cu o cafea, găsești variante. pe lângă faptul că îi spui și verbal. Cum a spus și Andrei, o întrebi ce îi place și o să îți zică”, a spus Alex. Andrei e dispus să-i facă poftele potențialei partenere: „Aș încerca să văd ce îi place ei, ca să știu, să îi fac poftele. Te dai după ea, tu dupa ea, ea după tine. Ea trebuie să simtă că tu simți ceva pentru ea”.

 

Vlad și Dima sunt genuri diferite, care s-ar comporta normal. Vlad pentru că apreciază că astfel ar spori misterul, în vreme ce Dima nu vrea ca respectiva iubită să-și facă o părere eronată în legătură cu el. „Eu nu aș face nimic ieșit din comun. Aș fi eu și atât. Mai degrabă atragi așa decât să faci ceva ieșit din comun, ești mai misterios așa”, a spus Vlad. „E mai bine maximă naturalețe, nu să zică că a făcut ceva ca să îmi atragă atenția și după să spună: „Uite, asta, e obsedat de mine”. Dacă se prinde din mici detalii, că își dea seama…”, a spus Dima.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest