Bombă la Mireasa: Valentin acuzat că ar avea o fetiță!

 

Concurentul și mama sa au reacționat imediat. Ce a spus doamna Lupeștean cu privire la Alina.

 

Un mesaj venit la redacția emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii susține că Valentin ar fi tată!: ”Valentin are un copil care nu vrea să-l recunoască. Fetița lui, Andreea, este sănătoasă și frumoasă și în ciudă că el nu a vrut să o recunoască sau să o cunoască vreodată ea este iubită de mulți oameni. De ce minte acest Valentin când spune că vrea familie când el și-a abandoant propria fiică?”, se arată în respectivul mesaj trimis, ce-i drept, de pe un cont anonim.

 

Valentin și mama lui, care a intervenit telefonic, au negat ceea ce a susținut telespectatorul, spunând că nu are copil. ”Dacă ar fi fost așa toată lumea ar fi știut, în special familia mea”, a spus concurentul. După ce l-a acuzat că-l va da în judecată pe autorul mesajului pentru că-i discreditează copilul, doamna Lupeștean a adăugat: „Eu îi asigur pe toți că Vălică este un copil cuminte”.

 

În altă ordine de idei, chiar în ziua de Paște, mama lui Valentin a intrat în direct prin telefon pentru a îi oferi câteva sfaturi Alinei: „Dacă tu ești conștientă că pasul pe care-l faci îl faci din toată inima? Căsătoria nu înseamnă cicăleli și nervi?” Însă cele spune de mama iubitului ei nu au fost bine primite de Alina, deoarece i-au readus în memorie experiențe din trecut cu potențiale soacre.

 

Concurenta s-a confesat iubitului: „Eu am cunoscut două soacre la viața mea. Și prima, zici că existam numai eu: îmi trimitea pachet mie, vorbea doar cu mine. O apreciam așa mult încât îmi plăcea să îmi fac și sărbătorile cu ea, nu să mă duc acasă. A doua a fost așa: lasă-mi băiatul în pace. Și e nașpa să nu te împaci cu soacra. Și de-asta îți zic că eu vreau să mă simt iubită în familia în care intru”.

 

Valentin i-a dat replica zilei: „Maică-mea nu și-a pus încrederea în persoana care vine în viața copiilor ei, ci și-a pus încrederea și ne-a educat în așa fel încât să-și aleagă o persoană pe care ea o va accepta”.

 

Doamna Lupeștean a simțit nevoia unei noi intervenții telefonice pentru a o calma pe Alina:  „Am văzut și aș ruga-o pe Alina să stea liniștită. Eu mai am două nurori, mă înțeleg bine cu ele. Sunt ca fetele mele. Și cu a treia sper să fie la fel. Mie îmi place de ea, dar important e Valentin. Noi vom susține orice decizie a copiilor noștri, necondiționat. Să-și ridice orice suspiciune din întrebările tuturor celor care se îngrijorează în privința băiatului meu. Sunt pregătită să vină cu nora acasă, am jumătate de casă goală. Nu ne băgăm în relația lor. Nu m-am băgat în alegerile lui, mie îmi plac toate fetele de pe pământ, că toate sunt frumoase”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest