Campion la agățat, Sese își duce iubita la cabană! Giovana și doamna Dana și-au aruncat vorbe grele!

 

Giovana și Sese au petrecut o noapte la cabană, lângă un lac. Până atunci, în casa Mireasa a fost un veritabil război între Fata Săptămânii și doamna Dana.

 

În cadrul unei probe în care trebuia să agațe fete în centrul Bucureștiului, Sese și Perneș au reușit 6 lovituri, fiind la egalitate. La proba de departajare, Sese a ieșit învingător, după cum a anunțat Simona Gherghe: Știți că a fost task-ul acela al băieților, au mers pe Magheru, la Romană, când a fost egalitate între Sese și Perneș, iar colegii mei au făcut un test fulger cine se cunoaște mai bine, care a implicat și partenerele. L-au câștigat Giovana și Sese, care au dat 14 răspunsuri corecte, față de 9 câte au dat Perneș și Sabrina, din 20 de întrebări”. Astfel, cei doi vor petrece o noapte singuri la o cabană pe malul unul lac, acesta fiind premiul oferit la Mireasa.  

 

Până să plece la cabană, Giovana a avut ceva de împărțit cu doamna Dana. Cele două femei s-au certat în zona toaletelor. Crezi că sunt Sese? Stai cuminte!”, i-a strigat mama lui Leo. Giovana a reacționat tot în termeni duri: „Stai cuminte, crezi că vorbești cu bărbatu-tu.Tu tot mă bagi în discuțiile tale, atât ți-am zis să nu vorbești cu mine, taci odată! ”

 

Tensiunea pare să atingă cote mari în casa Mireasa, iar Sese îi explică, printre metafore, partenerei lui să devină mai înțelegătoare și mai pacifistă: Am clădit un imperiu, de ce să ne certăm pentru că a căzut tavanul. Atunci mai fac un etaj. Acum stau și construiesc cocioabe? Eu fac ceea ce simt eu să fac, cum vreau eu. Eu nu port dușmănie nici lui Vali, chiar dacă a fost cearta cu tine. Nu ne-am mai vorbit, dar când a avut nevoie de ceva l-am ajutat. Sunt om cu toată lumea, nu-mi cade gura să zic salut sau poftă bună. Te doresc mult!”

 

Giovana caută, la rândul ei, să-și explice starea de tensiune: „Nu pot să fac nici dragoste, nici nimic. Acum dacă făceam îmi trecea. Sunt fericită că sunt cu tine, sunt bine, mai am și cealaltă viață”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest