Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Yana după ce a ajuns la Chișinău!

 

Yana s-a logodit pe ultima sută de metri cu Andrei, înainte să părăsească emisiunea și casa Mireasa, cu destinația Republica Moldova.

 

Yana a avut viză doar 3 luni pentru România. Cum vizai-a expirat înainte să se încheie actualul sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, concurenta s-a văzut nevoită să se întoarcă mai repede decât se aștepta la Chișinău. Pe ultima sută de metri, în șlapi, Andrei i-a cerut mâna frumoasei concurente din Republica Moldova. Și tot în viteză, Yana a zis Da, apoi a fugit spre aeroport.

 

Vestea că Yana a trebuit să părăsească întrecerea și implicit emisiunnea l-a întristat pe Andrei. Concurentul avea un plan pe care voia să-l pună în aplicare în timpul emisiei, doar că nu a mai avut ocazia. Din păcate, plecarea Yanei nu a mai putut fii amânată.

 

Cu ochii în lacrimi, Andrei se confesa mamei, lui Buni și doamnei Elisabeta: „Sunt atât de fericit. Atât de bine m-am simțit cu ea. Mi-a arătat blândețe. Aici a suferit foarte mult, a slăbit. Dacă ea e ce trebuie m-aș pune împotriva tuturor inclusiv a voastră. E așa frumoasă! Ce blândă e! Eu n-am întâlnit”.

 

Simona Gherghe a anunțat care a fost primul lucru pe care l-a făcut concurenta când a ajuns la Chișinău: „Yana a ajuns cu bine. A și postat pe grupuri inelul și a scris „m-am întors logodidă”.

 

Fără Yana, casa Mireasa este mult mai săracă. „Ieri am stat cu mama și cu buni. Am să mă antrenez, să dorm, ce să fac”, a spus Andrei. Alina a spus: „E foarte urât fără Yana, plictisitor. Azi am mai stat cu Elena la micul dejun pentru că s-a nimerit să fie acolo, dar am stat singură”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest